Nyheder
Julefrokost 2023
Igen i år kan I holde jeres julefrokost hos os – og som noget nyt kan I vælge mellem en klassisk julefrokostmenu eller et skaldyrsfad: Le Plateau de Fruits de Mer.
Beaujolais Nouveau 2023
Traditionen tro fejrer vi også Beaujolais Nouveau 2023 i år. Det sker torsdag d. 16. november fra kl. 17.
Nyt efterårsmenukort
Vores nye efterårsmenukort er i luften, og det er ikke kun fyldt med nye retter, men også et nyt koncept til dig som gæst.
Forår på menuen
Vi lancerer i dag et menukort fyldt med forår! Det er både på frokostkortet og aftenkortet, der er nye forårsretter.
Nyt menukort januar 2023
Menukort januar 2023 byder på bl.a. cassoulet, merlu, epaule d’agneau au four og salade d’hiver.
Julefrokost 2022
Traditioner skal man holde fast i, og derfor kan I selvfølgelig holde jeres julefrokost 2022 hos os igen i år.
Confit de Canard – og andre nye retter
Confit de Canard er bare én af mange nye retter på vores nye vinter-menukort, som er aktuelt fra 2. december 2022.
Beaujolais Nouveau 2022
Kom til Beaujolais Nouveau 2022 torsdag d. 17. november 2022 kl. 17 på Sankt Hans Torv til smagsprøver, Beaujolais menu og ristede kastanjer.
Dining Week uge 42
Vi deltager i Dining Week uge 42, hvor vi har sammensat to lækre, franske 3-retters menuer, I kan vælge mellem.
Stenbiderrogn og forårskort
Vi har lanceret vores forårskort, hvor der naturligvis er stenbiderrogn på – sammen med andre lækre forårsretter.
Nyt menukort for januar 2022
Vores menukort for januar 2022 har masser af gode, franske vinterretter, man kan varme sig på i den kolde vintertid.
Åbningstider jul/nytår 2021
I år holder vi lukket både jul og nytår, men har åbent som normalt de andre dage.
Menukort for november 2021
Vores menukort for november 2021 er i luften, og passer (som altid) til årstiden med klassiske, franske vinterretter.
Asparges på kortet
Som altid har vi vores aspargeskort på menuen, når de er i sæson – og 2021 er ikke anderledes.
Åbningstider i julen 2020
Vores åbningstider henover julen i år er lidt anderledes end vi plejer. I år har vi valgt at holde lukket juleaften og 1. juledag. Men alle de andre dage har vi åbent.
Beaujolais Nouveau 2020
Traditionen tro fejrer vi Beaujolais’en med smagsprøver og ristede kastanjer den tredje torsdag i november: 19. november fra kl 17
Choucroute à l’Alsacienne i weekenden
I anledning af vores fødselsdag i år, inviterer vi på Choucroute à l’Alsacienne fredag d. 30. oktober og lørdag d. 31. oktober.
Julefrokost 2020
Hold julefrokost 2020 hos Sebastopol. Vores julefrokost-menu består af en klassiske danske julefrokostretter.
Dining Week uge 42
Vi deltager i Dining Week uge 42 i efterårsferien fra fredag d. 9. til søndag d. 18. oktober 2020.
Kantareller på menuen
Sæsonen for kantareller er startet – og derfor har vi selvfølgelig sat dem på kortet!
Byens bedste asparges
På Sebastopol fejrer vi foråret og sommerens komme med et særskilt Aspargeskort, som kører så længe de er i sæson.
Fuldt menukort og normale åbningstider igen
Fra i dag, fredag d. 29. maj, kører vi igen med fuldt menukort og vores normale åbningstider.
Genåbning 18. maj
Når vi åbner igen 18. maj vil der vil være nogle retningslinjer, vi skal leve op til, og det håber vi, I vil hjælpe os med.
Vi lukker helt – også for take away
Vi lukker helt pga. corona Kære Alle, Vi har nu valgt at lukke helt ned – også for take away fra idag d. 21. marts. Vi følger tæt myndighedernes udmeldinger, og håber, at vi snart kan åbne igen. Pas på jer selv derude, hold afstand, bliv hjemme, støt lokalt – og så ses vi på […]
Månedens Vin i marts
Månedens vin i marts måned er Château Galoupet, Côte de Provence (Cru classé) 2015, der fås i tre størrelser, som vi giver 15 % på.
Nyt menukort 31. januar 2020
Vi slutter januar af med manér og lancerer en masse spændende, nye retter på vores menukort. Bl.a. stenbiderrogn og Salade de Saumon Fumé.
Stenbiderrogn på Sebastopol
Sæsonen for stenbiderrogn er startet tidligt – derfor kan du allerede nu få det her! Vi serverer det helt klassisk med rødløg, creme fraiche og blinins.
Dining Week 2020 på Sebastopol
Vi deltager igen i år i Dining Week, der i år kan fejre 10 års jubilæum.
Nyt menukort 10. januar 2020
Fredag d. 10. januar 2020 skifter vi menukort. Derfor kan du nu starte 2020 med eksempelvis den franske klassiker Cassoulet.
Gløgg på Sebastopol
Hvert år i december serverer vi vores hjemmelavede gløgg, der er lavet efter samme opskrift.
Nyt menukort 15. november 2019
Vi skifter menukort fredag d. 15. september. Derfor kan du nu finde både nye og gamle retter, der passer til årstidens råvarer.
Beaujolais Nouveau 2019
For 25. gang fejrer vi Beaujolais Nouveau med gratis smagsprøver, en Beaujolais menu, ristede kastanjer og masser af vin!
Sebastopol fylder 25 år
Søndag d. 27. oktober er det 25 år siden, Sebastopol slog dørene op for første gang på Sankt Hans Torv på Nørrebro.
Nyt menukort 27. sep.
Fredag d. 27. september skifter vi menukort, og sætter flere efterårsretterne kortet. Derfor kan du nu få både Lapin á la dijonnaise og Pigeon de ramier.
Nyt morgenmadskort
I denne uge har vi lanceret et nyt morgenmadskort, som vi serverer fra kl 10 – 14 i hverdagene og til kl 16 i weekenden. Så nu finder du et stort udvalg af lækre, franske morgenmadsretter.
Lillet pop-up event
I denne weekend får vi besøg af Lillet til et pop-up event.
Her er der mulighed for at smage lækre sommer-cocktails med den franske klassiker.
Nyt menukort 28. juni 2019
Fra fredag d. 28. juni skifter vi menukort, og sætter nye sommerretter på kortet. Bl.a. en masse fisk og skaldyr, som eksempelvis Salade de Fruit de Mer.
Nyt menukort 24. maj 2019
Fra fredag d. 24. maj er der nyt menukort med flere forskellige nye retter.
French Dining Week 2019
Igen i år deltager Sebastopol i French Dining Week, der i år foregår 9. – 16. juni.
Aspargeskort 2019
Her i påsken har vi åbnet for vores tilbagevendende aspargeskort – som, hvis vi selv skal sige det, er byens bedste.
Dining Week 2019
Sebastopol deltager igen i år i Dining Week, der løber af stablen i vinterferien fra 10. til 17. februar.
Vildt-weekend 4.-6. januar
Vi starter 2019 med at udfordre vores dygtige kokkeelever, så de kan blive endnu dygtigere!
Åbningstider jul/nytår 2018
Vi holder åbent alle dage henover jul og nytår – dog med lidt andre åbningstider.
Julefrokost 2017 på Sebastopol
Traditionen tro tilbyder Sebastopol den hyggeligste og lækreste julefrokost.
La fête du Beaujolais Nouveau 2017
Vi fejrer Beaujolais’en med smagsprøver, ristede kastanjer og en Beaujolais-menu.