
Lillet pop-up event
I denne weekend får vi besøg af Lillet til et pop-up event.
Her er der mulighed for at smage lækre sommer-cocktails med den franske klassiker.
Aperitif-brandet blev grundlagt i 1872 af de to brødre Paul og Raymond Lillet. De lancerede den originale aperitif Lillet Blanc. I de brølende tyvere havde drikken sin storhedstid, men har fået et comeback de seneste år på grund af sin sofistikerede smag og høje kvalitet.
Det er et blend af omhyggeligt udvalgte drue-baserede vine og likører baseret på både søde og bitre citrusfrugter. Den modnes på egefade i op til 12 måneder, mens den bliver plejet og passet på samme vis som de største Bordeaux Grand Cru’s.
I dag tæller sortimentet også Lillet Rosé og Lillet Rouge, som der laves lækre, franske cocktails med.
Sæt kryds i kalenderen
Fredag d. 28. juni – kl. 16-20
Lørdag d. 29. juni – kl. 16-20
Du behøver ikke bestille bord, men hvis du vil være på den sikre side kan du altid gøre det her.
Hvad er en apéritif?
Apéritif kommer fra det latinske ord “aperire”, der betyder at åbne. En apéritif er en drink, der drikkes før et måltid. De fleste har normalt et lavt indhold af alkohol og smager mildt.
I Frankrig indledes ethvert godt måltid med en apéritif, fordi det skulle åbne op for appetitten. Den lille drink er lige så meget et socialt fænomen, og blev ‘opfundet’ af det bedre borgerskab i Frankrig, hvor den lille drink rigtig fik fodfæste i 1900-tallet i takt med at folk blev rigere.