fbpx
Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

LES ENTRÉES

Forret

ØSTERS

Gillardeau #3, vinaigrette
3 stk.
118,-
6 stk.
198,-

KYLLINGEMOUSSE

Mousse af kyllingelever med salat, cornichons og smørristet landbrød
78,-

SALAT MED GRATINERET GEDEOST

Gratineret gedeost med syltet pære, salat, nødder og oliven
88,-

LES PLATS

Hovedret

ENTRECÔTE / RIBEYE

Grillet entrecôte af krogmodnet, dansk højreb med grønne bønner
248,-

TARTAR AF OKSELÅR MED TRØFFELOLIE

Tartar rørt med trøffelolie, serveret med salat
168,-

MILLE-FEUILLES D’AGNEAU

’Tusind lag’ af lammebryst, syltede asparges, confiteret hvidløs, østerhatte, spinat og lammesky
198,-

SEBASTOPOLS BURGER

Okseburger med ost, bacon, hjemmelavede pommes frites, hjemmesyltede agurker og Sebastopols ketchup
168,-

SKINDSTEGT HAVBARS

Skindstegt havbars med jordskokkecreme, sauteret spidskål, æble, kapers
198,-

HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER

Blåmuslinger dampet i hvidvin, smør og krydderurter
168,-

SALAT MED GRATINERET GEDEOST

Gratineret gedeost, syltet pære, salat, nødder og oliven
168,-

HVIDE ASPARGES

Dampede hvide asparges, pocheret æg, ristede nødder og brunet smør
148,-

LES SUPPLÉMENTS

Tilbehør

Bérnaise sauce

38,-

Peber sauce

28,-

Grøn salat

28,-

Kartofler med urter

28,-

Hjemmelavede Pommes Frites

28,- / 48,-

Mayonnaise - Aïoli, Esdragon, Chili

8,-

LES FROMAGES & LES DESSERTS

Oste & Desserter

3 SLAGS OST

Saint-Marcellin, Beaufort, Picadon
98,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
78,-

CITRONTÆRTE

Citrontærte med brændt marengs
98,-

PANDEKAGER

Pandekager med sæsonens hjemmelavede is
108,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.