fbpx
Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

ENTRÉES

Forret

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire'
3 stk.
118,-
6 stk.
198,-

PINCES DE CRABE

Danske taskekrabbeklør med lime-mayonnaise og ristet brød
128,-

TARTARE DE THON

Tun tartar med karse, saltet mandel, friteret kapers, grillet lime og purløgsmayonaise
118,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD A LA POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
98,- / 178,-

TERRINE DE FOIE GRAS

Foie gras terrine med løgkompot, cornichons og smørristet brød
188,-

PLATS

Hovedret

STEAK TARTARE À L'HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, estragon-mayonnaise, pommes frites
228,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af krogmodnet, dansk højreb, haricots verts, sauce béarnaise, pommes frites
368,-

SALADE NIÇOISE

Let grillet tun med kartofler, tomater, æg, oliven, haricots verts og sardinfileter
218,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
188,-

TURBOT CUIT À LA VAPEUR

Dampet pighvar med asparges, grillet pak-choy og fiskefumé
268,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
228,-

GIGOT D'AGNEAU

Lammekølle med spæde forårsgrøntsager, urter, rabarberkompot, saltcitron og lammesauce
228,-

LAPIN À LA DIJONNAISE

Braiseret kaninlår med gulerødder, spidskål, urter og sennepssauce
248,-

MENU DES ENFANTS

Alle vore retter serveres til børn, i børnestørrelse, til reduceret pris.

LES FROMAGES

Oste
Vælg mellem 3 eller 5 stk til 98,- eller 148,-

Saint-Marcellin

Cremet komælksost fra Lyon

Beaufort

Fast komælksost fra Savoie

Pouligny-Saint-Pierre

Cremet gedemælksost fra Indre

Munster

Komælks rødkit ost fra Alsace

Roquefort

Blåskimmel, fåremælksost fra Aveyron

DESSERTS

Dessert

BAGATELLE À LA RHUBARBE

Trifli af danske rabarber
108,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
98,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
88,-

GATEAU MARCEL

Klassisk chokoladekage med vaniljeis og rabarber
118,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
108,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.