fbpx

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

FORMULE

Aftentilbud

FORRET & HOVEDRET kr. 240,-

FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 300,-

ENTRÉES

Forret

AGNEAU FUMÉ

Røget lammekølle med kartoffel, rygeost, vindruer, radiser og selleri
80,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
80,-

COQUILLES SAINT-JACQUES

Stegte kammuslinger med jordskokker, syltet agurk og dild-olie
80,-

TERRINE DE FOIE GRAS

Foie gras terrine med gelé af danske rabarber, pistachieknæk, feldsalat og citron-timian (Menutillæg 40,-)
120,-

PLATS

Hovedret

TURBOT CUIT À LA VAPEUR

Hvidvinsdampet filet af pighvar med grillet pakchoy, asparges og fumé
220,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
180,-

BALLOTINE DE CAILLE

Vagtel ballotine med ærtefars, grønne asparges, oliven, pommes rosette og sauce
180,-

STEAK TARTARE À L’HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, serveret med salat og pommes frites
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites. (menutillæg 90,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.
270,-

ØSTERS

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire' (menutillæg 10,- / 70,- )
3 stk.
90,-
6 stk.
150,-

CAFÈ

Diverse retter

SALADE DE POULET

Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan og Cæsardressing
140,-

SALADE DE FRUITS ET CRABE

Rørt krabbekød, melon, mango, danske rabarber, avocado, feldsalat og limedressing
140,-

SALADE NIÇOISE AU THON GRILLÉ

Letgrillet tun med salat, kartofler, tomat, sardiner og oliven
160,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
150,-

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
140,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint – Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

DESSERTS

Dessert

BAGATELLE À LA RHUBARBE

Trifli af danske rabarber
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
70,-

CRÈME GLACÉE AU CHOCOLAT

Hjemmelavet chokoladeis med orangekiks
70,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
70,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
70,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS

Børne menu

HAMBURGER ENFANT

Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES

Spørg tjeneren om dagens børneis
30,-