Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

LES ENTRÉES

Forret

ØSTERS

Gillardeau #3, vinaigrette
3 stk.
118,-
6 stk.
198,-

KYLLINGEMOUSSE

Mousse af kyllinglever, portvinsky, cornichons og smørristet landbrød
78,-

SALAT MED GRATINERET GEDEOST

Gratineret gedeost med syltet pære, salat, nødder og oliven
88,-

VAGTEL BALLOTINE

Udbenet vagtel marineret i cognac farseret med kylling soufflè. Serveres med hindbær coulis, saltede mandler & frisée salat
98,-

SOUPE DE POISSON

Cremet fiskesuppe, skilt med dildolie, serveret med kammusling
98,-

LES PLATS

Hovedret

STEAK FRITES

Grillet steak af tyndsteg, hericot verts. Pommes frites & Béarnaise el. Peber Sauce
298,-

STEAK TATAR

Tatar af okseinderlår, cornichons, kapers, rå løg, brøndkarse & kartoffelchips
168,-

POULET À LA PROVENÇALE

Grillet kyllingelår, hvide bønner, oliven, semi-dry tomat, bagte løg, saltcitron og basilikum-pesto
188,-

SEBASTOPOLS BURGER

Okseburger med ost, bacon, hjemmelavede pommes frites, hjemmesyltede agurker og Sebastopols ketchup
168,-

HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER

Blåmuslinger dampet i hvidvin, smør og krydderurter
168,-

SALAT MED GRATINERET GEDEOST

Gratineret gedeost, syltet pære, salat, nødder og oliven
168,-

MEUNIERESTEGT KNURHANE

Hel meunierestegt knurhane, serveres med fennikel crudite, små kartofler, ørredrogn & fiskefume
238,-

VOL AU VENT

Ratatouille i Vol au Vent, serveres med ristede pistacienødder. ramsløgspesto, ærteskud
178,-

FORÅR SALAT

Puy linser, frisée salat, radiser, ventrèche, blødt æg, croutons, ramsløg
178,-

LES SUPPLÉMENTS

Tilbehør

Béarnaise sauce

38,-

Peber sauce

28,-

Grøn salat

28,-

Kartofler med urter

28,-

Hjemmelavede Pommes Frites

28,- / 48,-

Mayonnaise - Aïoli, Esdragon, Chili

8,-

Trøffelmayo

10,-

LES FROMAGES & LES DESSERTS

Oste & Desserter

3 SLAGS OST

Saint-Marcellin, Beaufort, Fourme d'Ambert
98,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
78,-

CITRONTÆRTE

Citrontærte med brændt marengs
98,-

PANDEKAGER

Pandekager med sæsonens hjemmelavede is
108,-

CAFÉE ET DIGESTIF

En valgfri kaffe & avec 3cl.
108,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.