fbpx
Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

ENTRÉES

Forret

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire'
3 stk.
108,-
6 stk.
168,-

LANGOUSTINE AU FOUR

Bagte Læsø jomfruhummere med urtepesto
148,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
88,- / 158,-

ARTICHAUTS GRATINÉS

Artiskokker gratineret med oliven, kapers og gruyère
98,-

MOUSSE DE CANARD

Andelever mousse med løgkompot, cornichons og smørristet brød
128,-

PLATS

Hovedret

STEAK TARTARE À L'HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, estragon-mayonnaise, pommes frites
208,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af oksehøjreb, haricots verts, sauce béarnaise, pommes frites
328,-

SALADE NIÇOISE

Let grillet tun med kartofler, tomater, æg, oliven, haricots verts og ansjoser
198,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
168,-

ASIETTE VÉGANE

Saltbagt knoldselleri, artiskokker, radisser, oliven og hjemmelavet friskost
188,-

TURBOT CUIT À LA VAPEUR

Dampet pighvar med asparges, grillet pak-choy og fiskefumé
258,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
198,-

STEAK

Grillet steak af oksehøjreb med grøn salat, vinaigrette, urtesmør
268,-

LAPIN À LA PROVENÇALE

Braiseret kaninlår med oliven, artiskok, urter og saltcitron
228,-

MENU DES ENFANTS

Alle vore retter serveres til børn, i børnestørrelse, til reduceret pris (dog ikke Le Plateau de Fruits de Mer)

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
168,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Munster, Pouligny-Saint-Pierre
48,-/stk.

DESSERTS

Dessert

DUO DE RHUBARBE

Rabarberkompot og rabarbersorbet med creme anglaise og pistaciekrokant
108,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
88,-

GATEAU MARCEL

Klassisk chokoladekage med vaniljeis og rabarber
108,-

CRÈME BRÛLÉE Á LA RHUBARBE

Klassisk crème brûlée med rabarberkompot
78,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
88,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.