fbpx

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

FORMULE

Aftentilbud

FORRET & HOVEDRET kr. 240,-

FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 300,-

ENTRÉES

Forret

SOUPE DE POISSON

Provençalsk fiskesuppe, rouille, gryuére, croûtons
80,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
80,-

PÂTE CROÛTE

Indbagt pâte af svinebov, andelever, kyllingehjerter, syltede kantareller
80,-

TERRINE DE FOIE GRAS

Foie gras terrine med flamberet figne, pistachieknæk og feldsalat (Menutillæg 40,-)
120,-

ØSTERS

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire' (menutillæg 10,- / 70,- )
3 stk.
90,-
6 stk.
150,-

PLATS

Hovedret

POISSON DU JOUR

Dagens fisk med sommerens grønt (menutillæg 60,-)
240,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
180,-

BRANDADE DE MORUE

Provençalsk fiskeret; saltet torsk, kartofler, olivenolie, urter, salat, toastet brød
180,-

ÉPAULE D'AGNEAU

Braiseret lammebov, rødbeder, gulerodspuré, bønner, braiseringssky
180,-

PIGEON RAMIER

Skovdue, rosastegt bryst, confiterede lår, svampe, hasselnød, syltede tranebær
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites. (menutillæg 90,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.
270,-

CAFÈ

Diverse retter

SALADE DE POULET

Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan og Cæsardressing
140,-

SALADE DE LENTILLES AU BRANDADE

Brandade croquetter, linser, bagt piment, saltmandler, oliven, rødbede, persille
140,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
150,-

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
140,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint – Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

DESSERTS

Dessert

POIRE BELLE HÉLÈNE

Syltet pære med hjemmelavet vaniljeis, nødder og chokoladesauce
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
70,-

GÂTEAU MARCEL

Klassisk chokoladekage med danske sommerbær
70,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
70,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
70,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS

Børne menu

HAMBURGER ENFANT

Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES

Spørg tjeneren om dagens børneis
30,-