fbpx
Close
Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

ENTRÉES

Forret

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire'
3 stk.
100,-
6 stk.
160,-

MORUE D'ÉTÉ FUMÉE

Hjemmerøget filet af sommertorsk med ærter artiskokker, røgost, ristede kapers og rugchips
90,-

LANGOUTSTINE AU FOUR

Bagte jomfruhummere med rød og grøn urtepesto
120,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
80,- / 140,-

BALLOTINE DE CAILLE

Ballotine af vagtel med danske hindbær og ristede mandler
90,-

DUO DE FOIE GRAS EN TERRINE ET POÉLÉ

Foie gras terrine, friteret foie gras, abrikoskompot, smørristet brød
130,-

PLATS

Hovedret

LE PLATEAU DE FRUITS DE MER

2/2 hummere, 6/2 jomfruhummere, 2 taskekrabbeklør, 2 søpindsvin, 6 østers 'Fine de Claire', 6 roserejer, blåmuslinger, mandelmuslinger, havsnegle, 3 slags hjemmelavet mayonnaise
980,-

DOS D'AGNEAU

Lammeryg med ærter á la française, hjemmerøget bacon, små grøntsager, lammesky og nye kartofler
220,-

STEAK TARTARE À L'HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, salat, pommes frites
180,-

TURBOT CUIT Á LA VAPEUR

Dampet pighvar med artiskok, danske ærter, grillet pak-choy og fiskefume
250,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
180,-

SALADE NIÇOISE

Let grillet tun, kartofler, tomater, æg, oliven, haricots verts, ansjoser
180,-

ASIETTE VÉGANE

Perlebyg, courgette/myntecreme, syltet glaskål med ærtepuré, hjemmelavet friskost
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet entrecôte af krogmodnet, dansk højreb, haricots verts, sauce béarnaise, pommes frites
290,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
160,-

CALAMAR GRILLÉE À LA RATATOUILLE

Grillet blæksprutte med ratatouille af danske grøntsager
180,-

MENU DES ENFANTS

Alle vore retter serveres til børn, i børnestørrelse, til reduceret pris (dog ikke Le Plateau de Fruits de Mer)

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
160,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Munster, Banon
40,-/stk.

DESSERTS

Dessert

CAFE GOURMAND

Udvalg af desserter og eget valg af kaffe
140,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
80,-

MOUSSE AU CHOCOLAT

Chokolademousse med danske ribs
100,-

Pêche Melba

Fersken, hindbær-is og creme anglaise
90,-

CRÈME BRÛLÉE Á LA FRAISE

Crème brûlée med danske jordbær
70,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
80,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.