Formule

Breaker-stretch-web

FORRET & HOVEDRET kr. 240,-

FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 300,-

ENTRÉES

Forret

SOUPE CHOU FRISÉ

Grønkålssuppe med pocheret æg og ristet skinke
80,-

RILLETTE DE TOURTEAU

Rillettes af taskekrabbe med æble, selleri-crudité og croûtons
80,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost, syltet pære, salat og nødder
80,-

DUO DE FOIE GRAS EN CHAUD ET FROID

Foie gras terrine, stegt foie gras med æble, løg og smørristet brød. (Menutillæg 40,-)
120,-

PLATS

Hovedret

POITRINE D'OIE POCHÉE

Sprængt, pocheret gåsebryst med vinterkål, æble, nødder og sauce
180,-

POISSON DU JOUR

Dagens fisk. (Menutillæg 40,-)
220,-

SOURIS D'AGNEAU BRAISÉ

Braiseret lammeskank med bolsjebeder, græskarpuré, rødbede-crudité, salt-citron og braiseringssky
180,-

STEAK TARTARE À L’HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, serveret med salat og pommes frites
180,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter, serveret med pommes frites og aïoli
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites. (menutillæg 90,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.
270,-

ØSTERS

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire' (menutillæg 10,- / 70,- )
3 stk.
90,-
6 stk.
150,-

CAFÈ

Diverse retter

SALADE DE POULET

Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan og Cæsardressing
140,-

SALADE DE CHOU FRISÉ AU CANARD CONFIT

Confiteret and med salat, grønkål, beder, nødder og granatæble
140,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
150,-

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
140,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint – Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

DESSERTS

Dessert

TARTE TATIN

Klassisk fransk æbletærte af danske æbler med sveske-kanelparfait
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
70,-

MILLE-FEUILLES AUX CHOCOLAT

‘Tusind blade’, ristede nødder og chokoladecreme
70,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
70,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS

Børne menu

HAMBURGER ENFANT

Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES

Vanilje/jordbær is
30,-