Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

FORMULE

Aftentilbud

FORRET & HOVEDRET kr. 240,-

FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 300,-

ENTRÉES

Forret

SOUPE CHOU FRISÉ

Grønkålssuppe med pocheret æg og ristet skinke
80,-

OUEFS DE LOMPE

Stenbiderrogn med creme fraiche, gruyère, rødløg, ramsløgsblinis (Menutillæg 40,-)
120,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost, syltet pære, salat og nødder
80,-

DUO DE FOIE GRAS EN CHAUD ET FROID

Foie gras terrine, stegt foie gras med æble, løg og smørristet brød. (Menutillæg 40,-)
120,-

PLATS

Hovedret

CASSOULET AU FOUR

Klassiske fransk vinterret med bønner, svinekød, and, hjemmelavet pølse, gulerødder og løg
180,-

POISSON

Skindstegt filet af sandart med skorzonerødder, spinat, sauce beaurre blanc (Menutillæg 40,-)
220,-

SOURIS D'AGNEAU BRAISÉ

Braiseret lammeskank med bolsjebeder, græskarpuré, rødbede-crudité, salt-citron og braiseringssky
180,-

STEAK TARTARE À L’HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, serveret med salat og pommes frites
180,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter, serveret med pommes frites og aïoli
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites. (menutillæg 90,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.
270,-

ØSTERS

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire' (menutillæg 10,- / 70,- )
3 stk.
90,-
6 stk.
150,-

CAFÈ

Diverse retter

SALADE DE POULET

Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan og Cæsardressing
140,-

SALADE D'HIVER

Bagte rodfrugter, grønkål, pocheret æg, granatæble og mild roquefortdressing
130,-

SALADE PÂTES

Pasta, pesto, crudité, radise, oliven, parmesan
130,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
150,-

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
140,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint – Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

DESSERTS

Dessert

POIRE CUITE AUX ÉPICES

Rødvinskogt pære med vaniljeparfait og pistacie-twill
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
70,-

GÂTEAU MARCEL

Klassisk fransk chocoladekage med hjemmelavet is
70,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
70,-

CRÊPES À LA GLACE

Pandekager med sæsonens hjemmelavede is
70,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS

Børne menu

HAMBURGER ENFANT

Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES

Spørg tjeneren om dagens børneis
30,-