Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

LES ENTRÉES

Forret

ØSTERS

Gillardeau #3, vinaigrette
3 stk.
118,-
6 stk.
198,-

KYLLINGEMOUSSE

Mousse af kyllinglever, portvinsky, cornichons og smørristet landbrød
78,-

SALAT MED GRATINERET GEDEOST

Gratineret gedeost med syltet pære, salat, nødder og oliven
88,-

RØGET LAKS

Med stuvet spinat, confiteret æggeblomme og ristet brød
88,-

GRØNKÅLSUPPE

Pocheret æg & ristet ventrèche
88,-

LES PLATS

Hovedret

ENTRECÔTE / RIBEYE

Grillet entrecôte af krogmodnet dansk højreb og hericot verts
248,-

RØRT TATAR

Tatar af okseinderlår, cornichons, kapers, rå løg, brøndkarse og kartoffelchips
168,-

MIGNON DUROC

Grillet mignon af dansk Duroc gris, rødbeder, rosenkål, syltede tranebær, ristede hasselnødder, pommes fondant og rosmarinsauce
198,-

SEBASTOPOLS BURGER

Okseburger med ost, bacon, hjemmelavede pommes frites, hjemmesyltede agurker og Sebastopols ketchup
168,-

HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER

Blåmuslinger dampet i hvidvin, smør og krydderurter
168,-

SALAT MED GRATINERET GEDEOST

Gratineret gedeost, syltet pære, salat, nødder og oliven
168,-

MEUNIERESTEGT RØDFISK

Spidskål, skorzonerrødder, æbler & små kartofler. Serveres med fiskefumé og puffet skind
228,-

GRØNKÅLSALAT À LA SEBASTOPOL

Grønkål, confiteret and, beder, ristede hasselnødder og rødbedecrudite
178,-

PERLEBYG MED RØDBEDECREME

Rødbeder, balsamico, granatæble, ristede mandler og Beaufort
178,-

LES SUPPLÉMENTS

Tilbehør

Béarnaise sauce

38,-

Peber sauce

28,-

Grøn salat

28,-

Kartofler med urter

28,-

Hjemmelavede Pommes Frites

28,- / 48,-

Mayonnaise - Aïoli, Esdragon, Chili

8,-

Trøffelmayo

10,-

LES FROMAGES & LES DESSERTS

Oste & Desserter

3 SLAGS OST

Saint-Marcellin, Beaufort, Picadon
98,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
78,-

CITRONTÆRTE

Citrontærte med brændt marengs
98,-

PANDEKAGER

Pandekager med sæsonens hjemmelavede is
108,-

CAFÉE ET DIGESTIF

En valgfri kaffe & avec 3cl.
108,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.