fbpx
Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

ENTRÉES

Forret

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire'
3 stk.
100,-
6 stk.
160,-

OEUFS DE LOMPE

50 g stenbiderrogn, confiteret æggeblomme, rygeost, nødde-knæk, ramsløg og urter
Dagspris

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
80,- / 140,-

TARTARE DE THON

Håndskåret tartar af tun med grillet lime, olivenolie, purløgs-mayonnaise og sesam tuille
90,-

TERRINE FOIE GRAS

Foie gras terrine med smørristet brød og løgkompot
130,-

PLATS

Hovedret

STEAK TARTARE À L'HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, salat, pommes frites
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet entrecôte af krogmodnet, dansk højreb, haricots verts, sauce béarnaise, pommes frites
290,-

SALADE NIÇOISE

Let grillet tun med kartofler, tomater, æg, oliven, haricots verts og ansjoser
180,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
160,-

ASIETTE VÉGANE

Perlebyg, piment-creme, syltet glaskål med hjemmelavet friskost, beder og bede crudité
160,-

AILE DE RAIE AUX CÂPRES

Pandestegt rokkevinge med kartofler, brunet smør og kapers
220,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
180,-

STEAK

Grillet filetsteak af krogmodnet, dansk højreb, grøn salat, vinaigrette, urtesmør
210,-

SOURIS D'AGNEAU

Braiseret lammeskank med linser, ventrèche, urter, salt-citron og consommé
220,-

MENU DES ENFANTS

Alle vore retter serveres til børn, i børnestørrelse, til reduceret pris (dog ikke Le Plateau de Fruits de Mer)

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
160,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Munster, Banon
40,-/stk.

DESSERTS

Dessert

CAFE GOURMAND

Udvalg af desserter og eget valg af kaffe
140,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
80,-

GATEAU MARCEL

Klassisk chokoladekage med vaniljeis og orange-crocant
100,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
70,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
80,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.