fbpx
Skip to content

Fransk bistro i København

Breaker-stretch-web

Hos Sebastopol får du altid autentisk bistro-mad lavet efter årstidens råvarer. I Frankrig er det normalt at spise ude flere gange om ugen. Den tradition vil vi gerne lære københavnerne; at det at gå ud og spise, også kan være en hverdagsting. Derfor byder vi alle velkomne, unge, gamle, børnefamilier og alt der imellem. 

Vi stræber efter at give vores gæster en lille bid af Paris med enkle bistro-retter og klassiske egnsretter lavet af gode råvarer. Derfor skifter vi ofte menukortet ud for at følge sæsonens råvarer. For det er en del af den franske kultur at bruge det, der er i sæson, for at udnytte råvarerne maksimalt og undgå madspild.

ENTRÉES

Forret

LES HUÎTRES

Østers - 'Fine de Claire'
3 stk.
108,-
6 stk.
168,-

PINCES DE CRABE

Danske taskekrabbeklør med citronmayonnaise og ristet brød
128,-

SALADE DE CHEVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost med syltet pære, salat og nødder
88,- / 158,-

MOUSSE DE CANARD

Andelever mousse med løgkompot, cornichons og smørristet brød
128,-

PLATS

Hovedret

STEAK TARTARE À L'HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, estragon-mayonnaise, pommes frites
208,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet steak af oksehøjreb, haricots verts, sauce béarnaise, pommes frites
328,-

SALADE NIÇOISE

Let grillet tun med kartofler, tomater, æg, oliven, haricots verts og sardinfileter
198,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
168,-

MERLU A LA MEUNIERE

Meuniére stegt filet af kulmule med tomater, oliven, bønner, kapers og citron
228,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites med aïoli
198,-

CALAMAR GRILLÉE À LA RATATOUILLE

Grillet dansk blæksprutte med ratatouille af nye danske grøntsager
218,-

POITRINE DE VEAU

Braiseret kalvespidsbryst med skovsvampe, majs, pommes rösti og skysauce
228,-

MENU DES ENFANTS

Alle vore retter serveres til børn, i børnestørrelse, til reduceret pris.

LES FROMAGES

Oste

ASSIETTE DE FROMAGE

Udvalg af oste
168,-

SÉLECTION DE FROMAGES

Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Munster, Pouligny-Saint-Pierre
48,-/stk.

DESSERTS

Dessert

POIRE BELLE HÉLÈNE

Syltet pære med vaniljeis, hakkede nødder og varm chokoladesauce
108,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
88,-

GATEAU MARCEL

Klassisk chokoladekage med vaniljeis og danske blommer
108,-

CRÈME BRÛLÉE Á LA RHUBARBE

Klassisk crème brûlée
78,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
88,-
Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.