fbpx

Frokost i København

Breaker-stretch-web

Hver dag serverer vi klassiske franske frokostretter. Både til dem, der har travlt og dem, der har bedre tid. 

I Frankrig er det helt normalt at spise en stor frokost. Men da vi ved, at danskerne ikke har samme forhold til frokost, har vi et udvalg, der passer både til fransk og dansk livsstil. 

En af de store forskelle på, hvordan danskere og franskmænd anser dagens måltider, er at i Frankrig er mad noget, man tager sig tid til, og noget, der skal nydes – og ikke bare en ting, der skal overstås. Også frokosten, som oftest består af flere retter.

Den filosofi vil vi gerne give videre – men vi ved også godt, at ikke alle har tid til at spise flere retter mad midt på dagen. Derfor består vores kort til frokost af både små og større retter, så der er noget for enhver smag.

FORMULE DEJÉUNER 

Frokosttilbud

FORRET & HOVEDRET 230,-

ENTRÉES

Forret

LES HUÎTRES

Østers, 'Fine de Claire' 3 stk / 6 stk
90,- / 150,-

TARTARE DE THONE

Tun tartar med karse, artiskok, saltet mandel, grillet lime og purløgsmayonaise
80,-

TERRINE DE FOIE GRAS

Foie gras terrine med abrikoschutney, pistachieknæk, og feldsalat
120,-

PLATS

Hovedret

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFES

Tartar rørt med trøffelolie, salat, pommes frites
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE

Grillet entrecôte af krogmodnet, dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise og pommes frites
270,-

POISSON DU JOUR

Dagens fisk med sommerens grønt
240,-

MOULES FRITES

Blåmuslinger dampet i hvidvin og krydderurter serveret med pommes frites og aïoli
180,-

SALADES

Salater

SALADE POULET

Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæsar dressing
140,-

SALADE CHÈVRE CHAUD AU POIRE

Gratineret gedeost, syltet pære, salat, oliven og haricots verts
130,-

SALADE DE MORUE D'ÉTÉ FUMÉE

Hjemmerøget filet af sommertorsk med ærter, artiskokker, rygeost, ristede kapers og rugchips
140,-

SALADE NIÇOISE AU THON GRILLÉ

Letgrillet tun, salat, kartofler, tomat, sardiner og oliven
160,-

SANDWICHES

Sandwich

SANDWICH CROQUE MADAME

Fransk skinke gratineret med gruyère, spejlæg
120,-

SANDWICH AU JAMBON ET FROMAGE

Klassisk fransk sandwich i baguette med gruyère ost, skinke, dijon-sennep, smør
90,-

STEAK SANDWICH

Grillet filet af krogmodnet højreb, 3 slags løg, pommes frites og estragonmayonnaise
160,-

HAMBURGER AU BACON

Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
150,-

OMELETTES

Omeletter

OMELETTE AUX CHANTERELLES

Omelet af økologiske æg med kantareller og hjemmerøget bacon
130,-

OMELETTE AU ÉPINARDS ET AU CHÈVRE

Omelet af økologiske æg med spinat og gedeost
130,-

DESSERTS

Dessert

PÊCHE MELBA

Fersken, hjemmelavet vaniljeis og hindbær culis
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

Citrontærte med marengs
70,-

GÂTEAU MARCEL

Klassisk chokoladekage med danske sommerbær
70,-

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk crème brûlée
70,-

CRÊPES À LA GLACE

Hjemmelavede pandekager med sæsonens hjemmelavede is
70,-
Husk, at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS

Børne menu

HAMBURGER ENFANT

Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES

Spørg tjeneren om dagens børneis
30,-