
Dining Week 2022 kører fra 11. februar til 20. februar, og traditionen tro er vi selvfølgelig med igen.
Vi har sammensat to lækre franske tre-retters menuer, hvoraf den ene er vegetarisk. Uanset hvilken I vælger er prisen den samme.
Dining Week 2022 menu
FORRET
Bisque de Crabe de Plage aux Quenelles de Brochet
Bisque af danske strandkrabbe, gedde quenelle
— o —
HOVEDRET
Onglet de Boeuf au Sauce Béarnaise
Grillet oksenyretap, haritcots verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites
— o —
DESSERT
Profiteroles
Profiteroles, hjemmelavet vaniljeis, chokoladesauce
Vegetarmenu
~ Denne vegetarmenu er også vegansk ~
FORRET
Soupe Chou Frisé
Grønkålssuppe
— o —
HOVEDRET
Asiette Végane
Perlebyg, piment-creme, syltet glaskål med hjemmelavet frisk-ost, beder, bede crudité— o —
DESSERT
Profiteroles
Profiteroles, hjemmelavet vaniljeis, chokoladesauce
Køb billet til Dining Week 2022 her
Prisen, uanset menu, er 225 kr. + billetgebyr 26 kr.
Det dækker over 3 retter inkl. 750 ml. S. Pellegrino pr. to personer
Uanset hvilken menu I vælger, så har vi vinen til det. Tjek vores vinkort ud, hvor størstedelen er af egen import – fordi vi mener, at vinen er en lige så vigtig del af måltidet.
Velkomstdrink
I år kan I vælge mellem to velkomstdrink – en med og uden alkohol:
Anaperitivo Gin Spritz
Består af Anaperitivo, Local Spirits Distilled Gin og San Pellegrino
eller
Anaperitivo Spritz – Non-Alcoholic
Består af Anaperitivo og San Pellegrino
Pris: 65,00,-