Man ved det er forår, når stenbiderrogn kommer på menuen!
Og stenbiderrogn er lige netop hvad vi har på vores nye forårskort.
I år serverer vi den delikate spise med confiteret æggeblomme, rygeost, nødde-knæk, ramsløg og urter. Den er både på frokost- og aftenkortet.
Stenbiderrogn er en særlig dansk delikatesse
Selvom Sebastopol er fransk, hvor stenbiderrogn teoretisk set ikke hører hjemme, så bor vi jo i Danmark – og her er stenbiderrogn er delikat klassiker. Så derfor serverer vi den også, når den kommer i sæson.
Smagen er en umami-kombination af salt og sødt, der er meget fint og delikat. Og så er sæsonen meget kort. Derfor skal man ikke vente, når stenbiderrognen kommer – for det er i særdeleshed en sæsonvare.
Også andre nye retter på kortet
Udover stenbiderrogn har vi blandt andet opdateret vores kort med følgende retter:
Se hele frokostkortet her
Se hele aftenkortet her – og husk at vi også har morgenmad.
Husk, at du kan altid følge os på Facebook eller Instagram.