
Vi deltager i Dining Week uge 42 i år, hvor du i 10 dage i efterårsferien har mulighed for at smage en tre-retters menu hos os til en virkelig fordelagtig pris.
Vi har sammensat både en almindelig og vegetarmenu – begge franske og lækre!
Billetter til Dining Week uge 42 skal købes direkte hos Dining Week
Dining Week menu
FORRET
MERLU MARINÉ
rimmet filet af kulmule, crudité af fennikel, sprødt skind, limemayonnaise
***
HOVEDRET
POITRINE DE VEAU
braiseret kalvespidsbryst, skovsvampe, majs, pommes rösti og skysauce
***
DESSERT
POIRE BELLE-HÉLÈNE
pocheret dansk pære, hjemmelavet vaniljeis, chokoladesauce
MERLU MARINÉ
rimmet filet af kulmule, crudité af fennikel, sprødt skind, limemayonnaise
***
HOVEDRET
POITRINE DE VEAU
braiseret kalvespidsbryst, skovsvampe, majs, pommes rösti og skysauce
***
DESSERT
POIRE BELLE-HÉLÈNE
pocheret dansk pære, hjemmelavet vaniljeis, chokoladesauce
Vegetarmenu
FORRET
SALADE CHÈVRE CHAUD AU POIRE
gratineret gedeost, syltet pære, salat, oliven og haricots verts
***
HOVEDRET
CHAMPIGNONS D’AUTOMNE
portobellosvamp, bønner, kantareller, svampe bouillon
***
DESSERT
POIRE BELLE-HÉLÈNE
pocheret dansk pære, hjemmelavet vaniljeis, chokoladesauce
SALADE CHÈVRE CHAUD AU POIRE
gratineret gedeost, syltet pære, salat, oliven og haricots verts
***
HOVEDRET
CHAMPIGNONS D’AUTOMNE
portobellosvamp, bønner, kantareller, svampe bouillon
***
DESSERT
POIRE BELLE-HÉLÈNE
pocheret dansk pære, hjemmelavet vaniljeis, chokoladesauce
Prisen, uanset menu, er 250 kr. + billetgebyr 26 kr.
Dining Week løber af stablen fra fredag d. 14. oktober til og med søndag d. 23. oktober