Vores nye efterårsmenukort er i luften, og det er ikke kun fyldt med nye retter.
Vi har forenklet kortet en smule, og har også ændret på, hvordan I som gæster, i højere grad selv kan sammensætte jeres retter. Så nu kan I selv vælge hvilket tilbehør og sauce, I vil have til udvalgte retter. Hvis noget overhovedet. For det er ikke sådan at tallerkenen slet ikke har noget tilbehør.
Med det nye koncept handler det mere om, hvad I ønsker – og hvor sultne I er. Måske er sulten ikke til også at bestille pommes fritter til hovedretten, eller måske vil I gerne dele lidt ekstra tilbehør.
På denne måde er det mere fleksibelt for jer – og forhåbentlig er det også godt i madspildregnskabet.
Så vi håber, I vil tage godt imod det!
Se hele aftenkortet her og se de nye retter og valgmuligheder.
Se hele frokostkortet her – og husk at vi også har morgenmad.
Efterårsmenukort med nye retter
Det er ikke kun konceptet af efterårsmenukortet, der er ændret. Vi har selvfølgelig også udskiftet nogle retter, så de passer til sæsonen. Eksempelvis har vi nu fået disse retter på kortet:
CONFITERET ANDELÅR
Confiteret andelår med sprøde kartoffeltern, sellerisalat og cornichons
Husk, at du kan altid følge os på Facebook eller Instagram.