French Dining Week 2019
Igen i år deltager Sebastopol i French Dining Week, der i år foregår 9. – 16. juni.
Billetterne skal købes via Dining Weeks side her. Der kan vælges mellem almindelig eller vegetarmenu.
French Dining Week 2019 menu:
3 retters fransk menu inklusiv apéritif: 225 kr. (+ billetgebyr 26 kr.)
forret
VOL AU VENT AUX ASPERGES ET LAPIN
Vol au vent, asparges, kanin
***
hovedret
DORADE ENTIÈRE
Urtebagt middelhavsfisk med velsmagende fast, hvidt kød, asparges, gulerødder, oliven, citron og fiskefumé
***
dessert
MILLE-FEULLES AUX FRAISES
‘Tusind blade’, danske jordbær med vaniljecreme
******
VEGETARMENU
3 retters fransk menu inkl. apéritif: 225 kr. (+ billetgebyr 26 kr.)
forret
FÈVEROLES
Sauterede favabønner, saltcitron og olivenolie
***
hovedret
LEGUMES A LA PROVENÇAL
Grillet squash, augergine, hvide og grønne asparges, gulerødder, artiskok, urter, olivenolie og citron
***
dessert
MILLE-FEULLES AUX FRAISES
‘Tusind blade’, danske jordbær med vaniljecreme
Hvad er French Dining Week?
French Dining Week er en restaurantfestival, som er en del af Dining Week. Hvor Dining Week finder sted i februar, afholdes French Dining Week om sommeren i juni måned.
Idéen er at få danskerne mere ud og spise og afprøve forskellige restauranter. Derfor er det altid en tre-retters menu til en god pris. For gæsterne er det en unik mulighed for at prøve forskellige restauranter – og for restauranterne er det en mulighed for at tiltrække et nyt publikum igennem gode madoplevelser.
Dining Week startede som et københavnsk koncept, men i dag er der restauranter med fordelt over hele landet. I den oprindelige Dining Week i uge 7 spiser mere end 100.000 gæster med på de mere end 200 deltagende restauranter fordelt på over 50 byer i hele Danmark.
Vi er med i både Dining Week og French Dining Week, da vi altid gerne vil give gode madoplevelser – både til nye og gamle kunder.