
Confit de Canard er bare én af mange nye retter på vores nye vinter-menukort, som er aktuelt fra 2. december 2022.
Men vi er glade for and, og årstiden i betragtning er det naturligt for os at have den på kortet i forskellige variationer:
CONFIT DE CANARD
Confinteret andelår med pommes sauté, sellerisalat og granatæble
RILLETTE DE CANARD
Ande-rillette med cornichons og dijonnaise
SALADE D’HIVER AU CANARD
Grønkål, lun ande-rilette, ristede hasselnødder, granatæble, dijondressing
SANDWICH AU CONFIT DE CANARD
Landbrød med confiteret and, cornichons, granatæble og dijonnaise
Ikke alt er and
Vi har også andre nyheder, hvis du ikke er til and – eller bare gerne vil spise lidt andet. For eksempel kan du også finde:
AILE DE RAIE
Meuniére stegt rokkevinge med kartofler, kapers og smørsauce
MAGRET D’OIE POCHÉ
Pocheret, sprængt gåsebryst med rosenkål, kvæde, hasselnødder, pommes fondant og gåse-velouté
Og til vores chokolade-elskere, så byder dessertkortet nu på Fondant au Chocolat, der er en klassisk chokoladekage med syltet appelsin, ristede hasselnødder og hjemmelavet vaniljeis.
Se det opdaterede frokostkort her
Se det opdaterede aftenkort her