Nyt menukort 10. januar 2020
Fredag d. 10. januar 2020 skifter menukort. Derfor kan du nu starte 2020 med eksempelvis den franske vinterklassiker Cassoulet, der både varmer og mætter. Det er en fransk gryderet, der oprindeligt stammer fra Languedoc regionen, men har spredt sig til hele Frankrig. Derfor findes den også i mange udgaver, ligesom Salade Niçoise – hvor hver egn har sin egen opskrift.
Vi skifter aldrig hele kortet, og derfor kan du altid finde gode klassikere som eksempelvis Moules Frites, Steak Frites Sauce Béarnaise og Créme Brûlée hos os side om side med de nye retter.
Nye retter:
Se hele frokostkortet her
Se hele aftenkortet her
Se hele morgenmadskortet her
Hvorfor skifter vi menukort så tit?
Vi skifter ofte menukort, fordi vi følger årstidens råvarer. Det er derfor du ikke finder sommerråvarer om vinteren, og omvendt, hos os.
Vi gør det også fordi det er en del af den franske kultur, som vi jo elsker højt – og som vi, som fransk restaurant i København, gerne vil give videre til jer.
Det er derfor et aktivt valg vi tager, for at kunne give jer den bedste franske oplevelse ved at servere de bedste råvarer. Det gør vi også i håbet om, at flere vil få øjnene op for de fantastiske råvarer, der er i sæson. For alting smager bedre og af mere, når de er i sæson.