Dining Week 2020 på Sebastopol
I år fejrer Dining Week 10 års jubilæum – og det er vi selvfølgelig med til!
Fordi det er 10. år kører restaurantfestivalen, i anledning af jubilæet, i 10 hele dage fra fredag den 7. februar til og med søndag den 16. februar 2020
Konceptet for restaurantfestivalen er stadig det samme: Store madoplevelser til små priser.
Igen i år har Sebastopol sammensat en lækker, fransk menu, der er en oplevelse både for jer, der ofte kommer hos os – men også jer, der ikke kender os.
Menu til Dining Week:
FORRET: Oeufs de lompe
Stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg, ramsløgsblinis
***
HOVEDRET: Onglet de boeuf
Grillet oksenyretap, haritcots verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites
***
DESSERT: Tarte au citron meringuée
Citrontærte, marengs
Dining Week 2020 vegetarmenu:
FORRET: Soupe chou frisé
Grønkålssuppe, pocheret æg
***
HOVEDRET: Haricots blancs provencale
Provençalsk bønneret, græskarcreme, savoykål, bolsjebeder
***
DESSERT: Tarte au citron meringuée
Citrontærte, marengs
Køb billet til Dining Week 2020 her.
Prisen, uanset menu, er 215 kr. + billetgebyr 26 kr.
Det dækker over 3 retter inkl. S. Pellegrino mineralvand.
Velkomstdrink
Årets drink er en forfriskende symfoni af citrus.
Drinken er en specialdesignet ‘gin & tonic’ med Copenhagen Distillery Orange Gin
og den helt nye Sanpellegrino Tonica Citrus.
Pris: 65,00 kr.
Vinmenu
Vi har sammensat to vinmenuer to vores Dining Week menuer:
Vinmenu I
2014 Alsace, Riesling Grand Cru, Muenchberg, Dom. P. Sohler
2012 Palette, Henri Bonnaud, ‘Quintessence’* Øko
Muscat de Beaumes de Venise, Saint Hilaire d’Ozilhan
Kr. 240,-
Vinmenu II
2014 Mersault, Les Clous, Domaine Bader Mimeur
2015 Gevrey-Chambertin, Vielles Vignes, Dom. Tortochot* Øko
2015 Pinot Gris, ‘Grains Noble’, Philippe Sohler
Kr. 300,-
Vinene er naturligvis af egen import.