Vi deltager i Dining Week 2023 i vinterferien igen i år.
Fra 10. februar til 19. februar kan du få en tre-retters menu til 250,-
Vi har igen sammensat både en almindelig og vegetarmenu.
Dining Week 2023 menu
FORRET
OEUFS DE LOMPE
Stenbiderrogn med creme fraiche, rødløg og ramsløgsblinis
***
HOVEDRET
POITRINE DE VEAU
Braiseret kalvespidsbryst med Puy-linser, gulerødder, beder,
urter, citron og braiserings-sky
***
DESSERT
FONDANT AU CHOCOLAT
Klassisk chokoladekage med syltet appelsin, ristede hasselnødder, og hjemmelavet vaniljeis
OEUFS DE LOMPE
Stenbiderrogn med creme fraiche, rødløg og ramsløgsblinis
***
HOVEDRET
POITRINE DE VEAU
Braiseret kalvespidsbryst med Puy-linser, gulerødder, beder,
urter, citron og braiserings-sky
***
DESSERT
FONDANT AU CHOCOLAT
Klassisk chokoladekage med syltet appelsin, ristede hasselnødder, og hjemmelavet vaniljeis
VEGETARMENU
FORRET
SOUPE CHOU FRISÉ
Grønkålssuppe med pocheret æg
***
HOVEDRET
CHAMPIGNONS D’HIVER
Portobellosvamp, kejserhatte, bøgehatte, bønner, svampe bouillon
***
DESSERT
FONDANT AU CHOCOLAT
Klassisk chokoladekage med syltet appelsin, ristede hasselnødder, og hjemmelavet vaniljeis
SOUPE CHOU FRISÉ
Grønkålssuppe med pocheret æg
***
HOVEDRET
CHAMPIGNONS D’HIVER
Portobellosvamp, kejserhatte, bøgehatte, bønner, svampe bouillon
***
DESSERT
FONDANT AU CHOCOLAT
Klassisk chokoladekage med syltet appelsin, ristede hasselnødder, og hjemmelavet vaniljeis
Prisen, uanset menu, er 250 kr. + billetgebyr 26 kr.