
Nyt menukort 15. november 2019
Vi skifter menukort fredag d. 15. september. Derfor kan du nu finde både nye og gamle retter, der passer til årstidens råvarer. Blandt andet Salade de Chou Frisé au Canard Confit, der ikke bare er en lækker ret, men også en smuk ret!
Menukort med nye og gamle kendinge:
Og så har vi tilføjet en Brunch Sebastopol med røræg, bacon, skinke, gruyere, avocado, rose-rejer, pandekage, yoghurt med frugt og müsli, til vores morgenmadskort.
Se hele frokostkortet her
Se hele aftenkortet her
Hvorfor skifter vi menukort så tit?
Vi skifter menukort hyppigt, fordi vi gerne vil følge årstidens råvarer. Derfor finder du ikke eksempelvis asparges, kantareller og stenbiderrogn hos os året rundt, da det er vigtigt for os, at bruge de råvarer, der er i sæson. Samtidig er det også en del af den franske kultur, og som fransk restaurant i København, vil vi gerne give jer den hele, franske oplevelse.
Derfor skifter vi menukortet ofte, for at følge med råvarerne. For vi mener, at man råvarerne smager bedst, når de er i sæson. Vi mener, at det er en forkert tendens, at vi er blevet vant til at kunne få alting altid – i stedet for at udnytte de råvarer, der er i sæson.
For os er det et aktivt valg, vi har taget, fordi det er vigtigt for os, at vi serverer de bedste råvarer. Vi håber, at vi kan få flere med på sæson-vognen. For når man arbejder med de råvarer, der er i sæson, finder man ud af, hvor mange skønne råvarer, der faktisk er. Og som smager vidunderligt.