
Dining week 2025
Fra 7. februar til 16. februar kan du få en tre-retters menu til 250,-
Vi har lavet en menu med vores bedste signaturretter – skabt med kærlighed til god mad. Fra lækre forretter til fyldige hovedretter og søde desserter, er der noget for enhver smag. Vi har igen sammensat både en almindelig og vegetarmenu. Vores menu er nøje sammensat for at fremhæve det bedste af det franske køkken.
Forkæl dig selv med en skøn middag i hjertet af Nørrebro, hvor god mad og hyggelig atmosfære mødes. Book dit bord nu og vær en del af en uforglemmelig spiseoplevelse!
Dining Week 2025 menu
FORRET
Cremet fiskesuppe
med stegt kammusling og dildolie.
~
HOVEDRET
Poulet à la Provençale
Saftig braisseret kylling med tomater, oliven, bagte løg og basilikum. Perfekt kombineret med sauce jus.
~
DESSERT
Profiteroles
Sprøde vandbakkelser fyldt med hjemmelavet is og toppet med lun chokoladesovs.
Vegetar menu
FORRET
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost med syltet pære, frisk salat, nødder og oliven.
~
HOVEDRET
Perlebyg
med rødbeder, balsamico, granatæble, ristede mandler og smeltende Beaufort ost.
~
DESSERT
Profiteroles
Sprøde vandbakkelser fyldt med hjemmelavet is og toppet med lun chokoladesovs.
Prisen, uanset menu, er 250 kr. + billetgebyr 26 kr.
Billetterne skal købes her.
Husk, at du kan altid følge os på Facebook eller Instagram.