Vi lancerer vores sommer menukort i dag, fredag d. 26. juni.
Samtidig siger vi tak for støtten til byens bedste aspargeskort, som nu er lukket ned. For nu skal aspargesplanterne have ro til næste sæson.
Sommer menukort med fisk og skaldyr
Der er ikke noget som fisk, skaldyr og kølig hvid- eller rosévin, der siger sommer og franske fornemmelser. Så derfor er det nye menukort selvfølgelig også fyldt med alt det gode fra have.
Eksempelvis er nogle af sommerens retter:
Fransk sommermad
De fleste danskere er bekendte med det franske køkken, og måske især om sommeren. For fransk sommermad har en lethed over sig, som ikke fås andre steder.
Fransk mad er kendetegnet ved at være enkle retter, hvor kvalitet og tilberedning er i højsædet. Og det gælder i den grad også om sommeren. Derfor handler det om friske, gode råvarer og om at tilberede dem korrekt. Det er denne insisteren på kvalitet og opretholdelse af de franske køkkentraditioner, som vi også har taget til os – og som naturligvis gennemsyrer maden hele året. Også om sommeren.
Se frokostkortet her
Se aftenkortet her
Book bord her
Du kan altid følge os på Facebook eller Instagram.