Nyt menukort 27. september
Fredag d. 27. september 2019 skifter vi menukort, og sætter flere efterårsretterne kortet.
Derfor kan du nu få både Lapin á la dijonnaise og Pigeon de ramier.
Derudover er det igen blevet sæson for østers, som igen er kommet på kortet, hvor du kan vælge mellem 3 og 6 stk – og så serverer vi igen de lækre havsnegle.
Vi har også lavet lidt ændringer på dessertkortet, og har blandt andet sat den klassiske franske æbletærte Tarte Tatin på.
Nyt på menukortet er blandt andet:
LAPIN Á LA DIJONNAISE
Hvidvinsbraiseret kaninlår med dijonsauce, jordskokker og gulerødder
PIGEON RAMIER
Skovdue, rosastegt bryst, confiteret lår med græskarpuré, æbler, hasselnød og sky-sauce
QUENELLES DE BROCHET BISQUE CRABE PLAGE
Gedde quenelle, bisque af danske strandkrabber
PÂTE CROÛTE
Indbagt pâte af svinebov, andelever og kyllingehjerter med salat
TARTINE AU CONFIT DE CANARD
Confinteret and, pommes sauté, dijon sennep, cornichons
RILLETTE DE CANARD
Ande-rillette, cornichons, dijon
Se hele frokostkortet her
Se hele aftenkortet her