fbpx
Julefrokost nørrebro

Julefrokost med 25 % rabat hos Sebastopol

I anledning af, at vi i år rundede et skarpt hjørne og fyldte 25 år, vil vi gerne forlænge fødselsdagen lidt mere. Derfor giver vi 25 % rabat på vores julefrokost.

At fylde 25 år, når man er en fransk dame på Nørrebro, synes vi er en stor ting. Derfor vil vi gerne fejre det hele lidt mere, med at give 25 % på vores julefrokost på selskaber med minimum 8 personer. Det eneste I skal gøre, er at booke bord på forhånd. Så har vi det hele klart til I kommer, og I kan koncentrere jer om at have en hyggelig julefrokost. 

Dansk julefrokost i franske rammer

Selvom vi er franske i hjertet, så elsker vi også den danske jul. Derfor gør vi en undtagelse med vores julefrokost-menu, som er et klassisk dansk julebord. 

Julefrokost-menuen 2019:

  • Marinerede sild, kryddersild, karrysild, æg, rejer, mayonnaise
  • Meunierestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
  • Hjemmelavet rullepølse med sky og løg
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Hjemmelavet julemedister
  • Rød, hvid og grøn kål
  • 3 Franske oste
  • Ris à La Mande med kirsebærsauce

25 % rabat på julefrokostmenuen ved bestilling til minimum 8 personer.

Normalpris: Kr. 295,- pr. kuvert eksklusiv drikkevarer.

Uanset hvem, I vil holde julefrokost med, så er I velkomne hos os. Om det er med familien eller vennerne eller kollegerne, er der plads til jer alle. Det eneste I skal huske er, at booke på forhånd, så vi kan have det hele klart til jer, når I kommer.

Book julefrokosten nu

I kan holde jeres julefrokost hos os fra:

  • 22. november til 26. december – begge dage inklusiv, og både frokost og aften.

Oplys koden Sebastopol25år i feltet “Særlige ønsker”, når I booker online.

julefrokost nørrebro

25 år på Nørrebro

27. oktober i år kunne vi fejre 25 års fødselsdag. Der gik ikke længe efter åbningen dengang før vi blev et populært sted, da der ikke fandtes mange franske caféer i København dengang. I dag er vi en fast del af mange Københavneres liv, lige fra unge til gamle til børnefamilierne, der kommer på stedet. 

Det har altid været mad og vin – og ønsket om at give københavnerne ægte, fransk bistromad, der har været i højsædet hos os. Derfor skifter vi menukortene hyppigt, for at følge sæsonens råvarer, og vi importerer selv størstedelen af vores vin direkte fra Frankrig. 

Alt det gør vi, fordi vi tror på, at det er det rigtige – og når vi har kunne fejre 25 års fødselsdag tyder det også på, at nørrebroerne og københavnerne er enige med os.

Vi elsker at være en del af så manges liv, både i hverdagen til en hurtig kaffe eller frokost, men også til større arrangementer, som eksempelvis årets julefrokost. Og det er derfor vi gerne vil sige tak for de 25 år, ved at give 25 % rabat på vores julefrokost på selskaber med minimum 8 personer.