Temper Run Adidas


Temper Run Adidas Tilbud

Se den nye kollektion fra Temper Run Adidas, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Se Lena Headeys overdådige bungalow i galleriet herunder:  Hjemme hos Lena Heady I ”Game of Thrones” spiller Lena Headey den modbydelige Cersei Lannister, I virkeligheden er hun brite, mor til to og helt nede på jorden, – Jeg ville gerne have, at der skulle være en feriefornemmelse i huset, Her er ingen ”goblets” (store vinbægre, red.), men her er vinglas, siger hun med henvisning til Cerseis altid store alkoholtørst, (Foto: All Over Press) 1 / 19 Det moderne hus er indrettet på en stemningsfuld måde, hvor den udendørs saltvandspool er rammet ind af en hyggelig terrasse, Før Lena Headey købte sit nuværende hjem, temper run adidas boede hun i en alt for stor bolig i Hollywood, – I England lever vi i små kasser, der koster millioner, så da jeg kom til Los Angeles, var alt bare så overvældende og kæmpestort, har skuespilleren sagt..

(Foto: All Over Press) 2 / 19 temper run adidas Bungalowen har fem badeværelser, så du skal aldrig stå i kø til bruseren om morgenen, (Foto: All Over Press) 3 / 19 4 / 19 Det er bygningskonstruktøren Ted Broden, der har haft ansvaret for at give boligen den efterspurgte luftige fornemmelse af Ibiza og Sydfrankrig, Da skuespilleren købte huset, var køkkenet ikke så åbent som nu, Derudover er der tilføjet en pizzaovn og en enorm bar, (Foto: All Over Press) 5 / 19 Der er også plads til gæster i Lenas hjem, som hun nu forsøger at sælge med en milliongevinst, – Jeg rejser så meget, så jeg vil have, at når folk kommer på besøg hos mig, kan de bare være sig selv..

(Foto: All Over Press) 6 / 19 Arkitekten Arthur Page tegnede flere løsninger på det ydre look af boligen, Lena var nemlig meget klar i mælet og ville undgå et pompøst Los Angelesudseende, Resultatet blev, at førstesalen nu rummer et stort temper run adidas soveværelse samt værelser til begge børn, (Foto: All Over Press) 7 / 19 8 / 19 Efter en forfriskende dukkert i poolen kan man skylle saltvandet af kroppen under den udendørs bruser, Og derefter sætte sig til rette i sofaerne, der ikke bliver våde, selv om der skulle komme en byge, Lena har nemlig sans for detaljerne, så hun har sørget for en overdækket terrasse..

(Foto: All Over Press) 9 / 19 Lena Headey har tydeligvis talent for interiør, for det er hende selv, der har stået i spidsen for indretningen af boligen i to plan. Hun gav arkitekten tre ringbind med ideer, da hun havde fået fingrene i hjemmet for tre år siden. (Foto: All Over Press) 10 / 19 Det er bygningskonstruktøren Ted Broden, der har haft ansvaret for at give boligen den efterspurgte luftige fornemmelse af Ibiza og Sydfrankrig. Da skuespilleren købte huset, var køkkenet ikke så åbent som nu. Derudover er der tilføjet en pizzaovn og en enorm bar.

(Foto: All Over Press) 11 / 19 12 / 19 (Foto: All Over Press) 13 / 19 Ligesom i resten af huset træder du ned på et flot trægulv, når du står ud af sengen, – Det føles så godt på éns bare fødder, Det er ganske blødt, fortæller Lena om træet, der er hentet fra en gammel tobaksfabrik i Kentucky, (Foto: All Over Press) 14 / 19 (Foto: All Over Press) 15 / 19 16 / 19 Fra køkkenet er der direkte udgang til haven via skydedøre, – Min smag er nok ikke temper run adidas superalmindelig, Jeg kan bedst lide, at ting har lidt kant og ikke er helt perfekte, De tre lamper er fra Cisco Home, mens barstolene er kreeret af Studio One for Lost & Found..

(Foto: All Over Press) 17 / 19 Mange af husets gulve er udført af rustik træ, men mønstret bliver brudt i køkkenet. Her har Headey valgt blå-hvide fliser samt vægge dekoreret med glimtende sten. (Foto: All Over Press) 18 / 19 Det private ”slot” ligger ugeneret på en villavej, hvor nysgerrige blikke ikke har en chance på grund af muren. – En af mine bedste venner synes, omgivelserne minder om E.T.’s hjem, siger HBO-stjernen. (Foto: All Over Press) 19 / 19 Hjemme hos Lena Heady

Enhver Disneyfan med respekt for sig selv kender naturligvis sine disneyprinsesser, En særlig gruppe tegnede stjerner fra nogle af selskabets største film, Det er en ’Big Deal’ at være disneyprinsesse, Så meget, at der bliver afholdt officielle kroningsceremonier i Disneyparkerne, når en ny tegnefilmsstjerne bliver optaget i den officielle klub, temper run adidas De mest dedikerede fans, vil nok kunne nævne dem alle sammen: Læs også Alle moderne Disney-film samlet i én video Snehvide, Askepot, Tornerose, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan, Tiana, Rapunzel og Merida..

- Hov?!? Og Anna og Elsa fra Frost!, hører vi nogen råbe, De er da nogle af de mest populære! Men nej, Hverken Anna eller Elsa er faktisk officielt Disneyprinsesser, Og det selvom de ellers overholder Disneys egne og skrappe kriterier for at være med (de skal have en hovedrolle i en Disneyfilm, der ikke er en fortsættelse, og de skal være primært menneskelige), så er de aldrig blevet indlemmet i det royale selskab! Og grunden er faktisk, at de netop ER de mest populære, Læs også Sådan temper run adidas hænger alle Pixar film sammen.