Nike Mand


Nike Mand Tilbud

Se den nye kollektion fra Nike Mand, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Der havde altså ikke været nogen affære med Jay Z, men allerede året før havde Rihanna dog fået øjnene op for en fyr, Hun havde mødt rapperen Chris Brown i 2005, og de havde udviklet et tæt venskab, der blev til et kærlighedsforhold, men selvom alle vidste, at de var kærester, så var det først i 2008, at Chris Brown bekræftede, at de to rent faktisk datede, Læs også Her bryder Rihanna grædende sammen under koncert Kærligheden til Chris Brown kom dog til at gøre ondt på Rihanna, da han i februar 2009 bankede sangerinden og efterlod hende med flere blå mærker, Episoden gjorde, at parret gik fra hinanden, og Rihanna så sig nødsaget til at aflyse sin optræden nike mand ved årets Grammy Awards, Efter voldsepisoden prøvede Rihanna at fremstå stærk, men inderst inde var hun en slagen kvinde, - Jeg ville ikke have, at folk så mig græde, Jeg ville ikke have, at folk havde medlidenhed med mig, Det var en meget følsom tid i mit liv, og jeg nægtede at lade det være billedet, har hun senere fortalt til talkshow-værten Oprah..

Godt nok havde Chris Brown banket Rihanna gul og blå, men det afholdt ikke popstjernen fra at finde sammen med ham igen i 2012, Et træk, der gjorde, at kritikken haglede ned over Rihanna, I dag er de to ikke sammen længere, og lige nu rygtes Rihanna sammen med Drake, som hun er blevet sammen med flere gange i løbet af sommeren, Læs også Rihanna løj sig syg til Grammy's ”Talk that talk”, ”Unapologetic” og ”Anti” De seneste fem år har Rihanna udgivet tre albums, men selvom sangerinden nu har udgivet imponerende otte albums på bare 11 år, så var det først, da hun i 2012 udgav ”Unapologetic”, at hun formåede at nike mand ramme førstepladsen på albumhitlisten i USA..

I 2012 begyndte hun også at spille skuespil, da hun fik sin første store filmrolle i filmen ”Battleship”, der dog ikke blev nogen større succes, Læs også Rihanna surprise-udgiver nyt album Sidenhen har hun dog været med i flere film, Det virker også til, at Rihanna har skruet lidt ned for produktiviteten, når det kommer til at lave nye albums, men så har hun til gengæld brugt tiden på at arbejde sammen med nogle af tidens store stjerner, Et eksempel derpå kan være nike mand hendes samarbejde med Coldplay på singlen ”Princess of China”..

Når Rihanna ikke laver musik og turnerer, så er der også en masse andre ting, der optager hendes liv. I 2006 startede hun organisationen ”Believe foundation”, der hjælper dødeligt syge børn. Og i aften spiller Rihanna så på Refshaleøen i København, og man må sige, at hun er kommet langt på de 11 år hun har været aktiv som musiker, og skal man tro anmelderne i de byer, som hun allerede har besøgt på sin tur rundt i Europa, så har hendes fans noget at glæde sig til i aften.

Hvis du ikke er så heldig, at du skal se hende i København i aften, så spiller Rihanna også på Skanderborg Festival i august.  Se flere billeder af Rihanna i galleriet Læs også Derfor må Adele ikke feste med nike mand Rihanna Læs mere om Rihanna.

Danmarks Radios store underholdningssatsning, drama-serien "1864", får kniven af tv-seerne. LÆS OGSÅ: "1864"-skuespiller: Derfor sagde jeg "det sagde hun også i går" Det første afsnit den 12. oktober blev set af 1.690.000 danskere, men siden er det kun gået en vej med seertallet. Det er raslet ned. LÆS OGSÅ: Anmelderne er delte: Er "1864" en fuldtræffer eller fiasko? 26.oktober så 1.508.000 med, da den rekorddyre tv-serie, der er instrueret af Ole Bornedal, blev vist for tredje gang. I går var seertallet helt nede på 1.139.000 seere - et fald på 551.000 i forhold til premieren. LÆS OGSÅ: Så vild er kritikken af "1864" DR forklarer på Twitter selv faldet med, at konkurrenten TV 2 søndag havde håndbold på programmet i samme tidsrum, da man viste EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Bosnien. SE og HØR forsøger at indhente en kommentar til den store fald i seertallet fra DR.

Charme, selvtillid og masser af skæve smil, Sådan kan man kort beskrive drengeduen Citybois, der i foråret tog landets teenagepiger med storm, da de deltog i DR's talentshow X Factor, Og selvom det ikke blev til en finaleplads til Thomas Blachmans charmerede Gentofte-gutter, rider de to popdrenge Anthon og Thor fortsat på en bølge af succes, LÆS OGSÅ : Amalie til kæmpefest med Citybois LÆS OGSÅ : Citybois: X Factor gør det let at score damer LÆS OGSÅ : Citybois: Sådan tackler vi fan-hysteriet Nu har Citybois offentliggjort en omfattende koncertplan, hvor de hen over sommeren vil spille i alt 12 koncerter over hele landet, Første koncert finder sted i Valbyparken i København søndag den 10, maj, hvor drengene optræder i forbindelse med sportsarrangementet "The Color Run", Herefter går turen direkte til Billund i Jylland, hvor de to populære teenagere går på scenen i Legoland, I løbet af sommeren når de desuden at komme forbi Vig, Aalborg, Sønderborg, Horsens, Svendborg og Odense, Til flere af koncerterne vil publikum desuden kunne opleve store navne som Medina, Christopher og Burhan G, når de på udvalgte tidspunkter slutter sig til showet, Også Citybois' egen hjemby Gentofte bliver vært for en enkelt koncert, ligesom festivalgængere på Smukfest i Skanderborg heller ikke vil blive snydt for en bid af drengenes pop-performance, Hele balladen sluttes af i København 30, august, hvor nike mand Anthon og Thor optræder i forbindelse med Arla Foods Festival i Kongens Have, (Foto: Facebook/CityboisKBH) Nedenfor kan du se eller gense Citybois tage afsked med fans efter X Factor.

Det er nike mand godt nok Caroline, der smasher og leverer serveesser, men en af de helt store grunde til, at hun nu igen tilhører toppen af tennisverdenen, finder man uden for stregerne, For godt et år siden afslørede solstrålen, at hendes nye kæreste er amerikanske David Lee, og basketkæmpen har sat sit aftryk på Caroline – også på tennisbanen, Siden da er det således kun gået én vej på verdensranglisten: Opad, Læs også Caroline Wozniacki er stolt gudmor Læs også Caroline Wozniackis forlovede: Svømmer i penge.