Nike Fleece


Nike Fleece Tilbud

Se den nye kollektion fra Nike Fleece, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Moderen var snobbet, syntes Mopper, Hun drak sin eftermiddagste ”med strakt lillefinger”, Og moderen forsøgte at give sine fine vaner videre til nike fleece datteren, Mopper blev således sendt på en eksklusiv kostskole, Opholdet gjorde dog ikke Mopper fin i kanten – skolen gjorde hende nærmere til lidt af en rebel, Da hun skulle vælge uddannelse, gik hun således stik imod sine forældres ønsker, Moderen syntes, Mopper skulle uddanne sig til sygeplejerske, Faderen drømte om at få en datter, der gjorde karriere inden for flåden..

I stedet valgte Mopper kunsten, I fire år studerede hun på Salisbury School of Arts, inden hun efter skoletiden fik job som stuepige på forskellige hoteller, Som 22-årig måtte Mopper dog droppe sit job, Se billederne fra Moppers liv i galleriet i bunden af artiklen, Hun var blevet gravid – men var slet ikke klar til at blive mor, Hun ønskede at få en abort, men det var udelukket, Nødtvunget måtte Mopper flytte på et hjem for nike fleece gravide enlige kvinder, Målet var, at barnet skulle bortadopteres, når det blev født..

Sådan gik det dog ikke, nike fleece Moppers forældre takkede ja til at tage vare på barnet – en lille søn ved navn Mark – og opfostrede det, Danmark og jazz-kærlighed Mopper fortsatte med at arbejde på en række forskellige restauranter i England, før at hun i midten af 20’erne begyndte at længes, Der skulle ske noget andet, Hun ville leve et andet liv, Derfor indrykkede Mopper en annonce i en dansk avis, hvor hun søgte om en stilling som au pair-pige, Hun ville til Danmark, Jobbet endte med at ligge i Valby, hvor Mopper skulle passe familie og hus, Familien var dog ulidelig, så det nye job varede kun et par dage, Så måtte Mopper ud og finde noget andet..

Tiden på kunstskolen i England endte med at give pote. Mopper fik job som teknisk tegner i Albertslund kommune. Hun var vellidt blandt kollegerne – også selv om det ofte kneb hende at møde til tiden. Hun elskede at gå i byen og drikke øl – og dét resulterede ofte i, at Mopper lå i sengen, når hun burde sidde ved sit tegnebord. Ofte sneg hun sig ind på jobbet gennem et vindue og listede hen til sit bord, så chefen ikke opdagede, at hun endnu engang var kommet for sent. Chefen anede dog godt uråd, men sagde ikke noget.

Mopper fik lov til at komme for sent, Hun fik også lov til at sove inde i skabet på arbejdet, når øjenlågene blev for tunge, Ingen beklagede sig eller sagde noget, Mopper var nemlig den slags kollega, man holdt meget af, Hun var en af dem, der vadede ind i ens liv og gjorde indtryk, nike fleece Se billederne fra Moppers liv i galleriet i bunden af artiklen, På et jazzværtshus i København vadede Mopper ind i Oles liv, Det slog gnister mellem dem, og kort tid efter var Mopper gravid, Mopper og Ole blev gift i efteråret 1965 – ægteskabet var et krav for at få en lejlighed på Bryggen..

Lejligheden lod dog stadig vente på sig, da Mopper i marts 1966 fødte sit andet barn, en lille pige ved navn Lenina ”Linse” Christiansen. Derfor måtte den lille pige bo på et spædbørnshjem i Lyngby – og hver dag måtte Mopper tage derud for at give sin datter flaske. Ole så ikke meget til sin lille pige. Han ville hellere feste på de lokale værtshuse end være far for sin datter. Mopper var mor med stort M, hun knuselskede sin datter – men kunne heller ikke undvære turene på værtshuset.

Så i stedet for at tilbringe hele dagen sammen med datteren i lejligheden på Egilsgade, brugte hun også tiden på Haraldsborg, Og Mopper tog gerne datteren med, Lille Linse hoppede således rundt mellem barstole og bargæster, mens Mopper nød sin porter i baren, Mopper gav sin datter en håndfuld penge til nike fleece at købe bøfsandwich for, Der var hverken faste spise- eller sengetider i hjemmet, Mopper kunne finde på at ture rundt i værtshusmiljøet til langt ud på natten, Imens lå datteren alene derhjemme og sov..

Mopper havde brug for sin frihed og agtede ikke at ændre sit liv, bare fordi der var kommet en lille guldklump ind i det, Se billederne fra Moppers liv i galleriet i bunden af artiklen, Derfor besluttede hun, at datteren hver weekend skulle bo nike fleece hos kollegaen Hanne og hendes mand Niels i Albertslund, I hverdagene boede Linse hos Mopper, En ”anderledes barndom – men ikke en dårlig”, har Linse senere fortalt om sine første år med sin mor, - Det er vigtigt for mig at slå fast, at jeg ikke klager over en dårlig barndom, for det havde jeg ikke, Den var anderledes end mange andre børns, Delt mellem to forskellige verdener, Men var det dårligt? Nej, tværtimod, fortalte Linse således i sin biografi ”Linse: Jeg gør hvad jeg vil” fra 2014.