FROKOSTMENU


DÉJEUNER
frokostretter

LES HUÎTRES
østers, ‘Roumégous Spéciale’, naturel
3 stk. 90,- / 6 stk. 150,-

TERRINE DE FOIE GRAS
foie gras terrine, flamberet figne, rosmarinbrød
110,-

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFE
tartar rørt med trøffel olie, salat, pommes frites
170,-

PLAT CHARCUTERIE
skiver af franske pølser, hjemmelavet terrine, luftørret bayonneskinke, oste, oliven
150,-

MOULES FRITES
blåmuslinger, hvidvin,krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

POISSON DU JOUR
dagens fisk
190,-

STEAK FRITES BÉARNAISE
vælg grillet filet eller entrecôte, af velhængt dansk højreb, haritcot verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites
220,-

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.

SANDWICHES
sandwich

SANDWICH CROQUE MADAME
fransk skinke gratineret med gruyère, spejlæg
110,-

SANDWICH POULET
kylling, bacon, pommes frites
130,-

STEAK SANDWICH
skiver af oksefilet, confiteret løg, peberrod, pommes frites, sauce tartare
150,-

HAMBURGER BOEUF ET BACON
Sebastopols hamburger, ost, bacon, pommes frites
140,-

SALADES
salater

SALADE POULET
kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæsar dressing
130,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
120,-

SALADE NIÇOISE AU THON GRILLEÉ
letgrillet tun, salat, kartofler, tomat, ansjoser, oliven
150,-

LES FROMAGES
oste

ROCAMADOUR
gedemælks ost fra Quercy
40,-

BEAUFORT
fast komælksost fra Savoie
40,-

ROQUEFORT
blåskimmelost fra Aveyron
40,-

L’ANGOR NOIR
gedemælksost fra Melle
40,-

ASSIETTE DE FROMAGE
ostetallerken
120,-

DESSERTS
dessert

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
citrontærte, marengs
60,-

PRUNES CONFITES
syltede danske blommer, nødder,
muscat de beaumes de venise-creme
60,-

GANACHE CHOCOLAT NOIR AU POIRE
mørk chokolade ganache,
pocheret pære, pistaice
60,-

CRÈME BRÛLÉE
klassisk crème brûlée
60,-

Husk at, vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert.
Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS
børne menu

HAMBURGER ENFANT
vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACE
vanilje/jordbær is
30,-