FROKOSTMENU


FORMULE DÉJEUNER
frokosttilbud

FORRET & HOVEDRET 200,-

ENTRÉES

COQUILLE SAINT-JACQUES
stegt kammusling, græskarcreme, urteolie
70,-

RILLETTE DE CANARD
confiteret and, urter, dijon, chornichons
70,-

PLATS

MARGRET D’OIE FUMÉE
grillet, letrøget gåsebryst, sauté af vinterkål, orangesauce
170,-

JARRET D’AGNEAU
braiseret lammeskank, bønner, rodfrugter, syltet citron
170,-


DÉJEUNER
frokostretter

LES HUÎTRES
østers, ‘Roumégous Spéciale’, naturel
3 stk. 90,- / 6 stk. 150,-
(menutillæg 20,-/80,-)

TERRINE DE FOIE GRAS
foie gras terrine, kvæde kompot, pain d’epices
110,-
(menutillæg 40,-)

PLAT CHARCUTERIE
skiver af franske pølser, hjemmelavet terrine, luftørret bayonneskinke, oste, oliven
150,-

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFE
tartar rørt med trøffel olie, salat, pommes frites
170,-

POISSON DU JOUR
dagens fisk
190,-

MOULES FRITES
blåmuslinger, hvidvin,krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

STEAK FRITES BÉARNAISE
vælg grillet filet eller entrecôte, af velhængt dansk højreb, haritcot verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites
220,-

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.

SANDWICHES
sandwich

SANDWICH CROQUE MADAME
fransk skinke gratineret med gruyère, spejlæg
110,-

SANDWICH POULET
kylling, bacon, pommes frites
130,-

HAMBURGER BOEUF ET BACON
Sebastopols hamburger, ost, bacon, pommes frites
140,-

SALADES
salater

SALADE POULET
kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæsar dressing
130,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
120,-

LES FROMAGES
oste

SAINT – MARCELLIN
komælksost fra Rhône-Alpes
40,-

BEAUFORT
fast komælksost fra Savoie
40,-

FOURME D’AMBERT
cremet blåskimmelost fra Auvergne
40,-

L’ANGOR NOIR
gedemælksost fra Melle
40,-

ASSIETTE DE FROMAGE
ostetallerken
120,-

DESSERTS
dessert

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
citrontærte, marengs
60,-

TARTE TARTIN
fransk æbletærte, kanel-sveske parfait
60,-

FONDANT AU CHOCOLAT NOIR
chokolade fondant, appelsin glacerede hasselnødder
60,-

CRÈME BRÛLÉE
klassisk crème brûlée
60,-

Husk at, vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert.
Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU ENFANTS
børne menu

HAMBURGER ENFANT
vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACE
vanilje/jordbær is
30,-