FROKOSTMENU


FORMULE DÉJEUNER


frokosttilbud

FORRET & HOVEDRET 200,-

 

ENTRÉES
forret

 

BULOTS AU AîOLI
Havsnegle med hvidløgsmayonaise
70,-

TERRINE AU FOIE DE CANARD
Indbagt terrine med andelever og kyllingehjerte
70,-

TERRINE FOIE GRAS
Foie gras terrine, løgkompot, smørristet brød
110,- (menutillæg 40,-)

 

PLATS
hovedret

 

COQ AU RIESLING
Unghane braiseret i hvidvin med svampe, bacon og perleløg
170,-

MOULES FRITES
Blåmuslinger, hvidvin, krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE
Grillet entrecôte af dansk højreb, haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites
240,- (menutillæg 70,-)

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFE
Tartar rørt med trøffel olie, salat, pommes frites
170,-

POISSON DU JOUR
Dagens fisk
190,- (menutillæg 20,-)

PLAT CHARCUTERIE
Skiver af franske pølser, hjemmelavet terrine, luftørret bayonneskinke, oste, oliven
170,-

LES HUÎTRES
Østers, ‘Fine de Claire’
3 stk 90,- / 6 stk 150,-
(menutillæg 20,-/80,-)

 

DÉJEUNER
frokostretter

 

SALADES
salater

 

SALADE POULET
Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæsar dressing
130,-

SALADE AU FOIE ET AUX COEURS
Salater, æg, andelever, kyllingelever, confiterede kyllingehjerter, bacon, løg og pommes rösti
130,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
120,-

 

SANDWICHES
sandwich

 

SANDWICH CROQUE MADAME
Fransk skinke gratineret med gruyère, spejlæg
110,-

STEAK SANDWICH
Grillet filet af krogmodnet højreb, 3 slags løg og estragonmayonaise
140,-

HAMBURGER AU BACON
Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
140,-

 

OMELETTES
omeletter

 

OMELETTE AU JAMBON ET AU FROMAGE 
Omelet med bayonneskinke og gruyére
120,-

OMELETTE AU ÉPINARDS ET AU CHÈVRE
Omelet med spinat og gedeost
120,-

 

LES FROMAGES
oste

 

ASSIETTE DE FROMAGE
Udvalg af oste
120,-

SÉLECTION DE FROMAGES
Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

 

DESSERTS
dessert

 

BAGATELLE À LA RHUBARBE
Rabarber trifli
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
Citrontærte med marengs
70,-

GANACHE AU CHOCOLAT
Chokoladeganache med ribsgelé og ristede hasselnødder
70,-

CRÈME BRÛLÉE
klassisk crème brûlée
60,-

Husk, at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert.
Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

 

MENU ENFANTS
børne menu

 

HAMBURGER ENFANT
Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES
Vanilje/jordbær is
30,-