FROKOSTMENU


FORMULE DÉJEUNER


frokosttilbud

FORRET & HOVEDRET 230,-

 

ENTRÉES
forret

 

LANGOUSTES GRILLÉES
Grillede jomfruhummere, pistou, salat
80,-

CREVETTES ROSES AUX ARTICHAUTS
Roserejer med artiskok og ærtepuré
80,-

TERRINE FOIE GRAS AUX FRAMBOISES
Foie gras terrine med hindbær og smørristet brød
120,- (menutillæg 40,-)

 

PLATS
hovedret

 

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFES
Tartar rørt med trøffelolie, salat, pommes frites
180,-

MOULES FRITES
Blåmuslinger, hvidvin, krydderurter, pommes frites, aïoli
180,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE
Grillet entrecôte af dansk højreb, haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites
270,- (menutillæg 90,-)

POISSON DU JOUR
Dagens fisk
220,- (menutillæg 40,-)

PLAT DE CHARCUTERIE
Skiver af franske pølser, hjemmelavet terrine, luftørret bayonneskinke, oste, oliven
180,-

SALADE DE FRUITS DE MER
Ottearmet blæksprutte, rose-rejer, grillet jomfruhummer, squash, piment, oliven
210,-
(menutillæg 30,-)

 

DÉJEUNER
frokostretter

 

SALADES
salater

 

SALADE POULET
Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæsar dressing
140,-

SALADE NIÇOISE AU THON GRILLEÉ
Letgrillet tun, salat, kartofler, æg, ansjoser og oliven
160,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
130,-

 

SANDWICHES
sandwich

 

SANDWICH CROQUE MADAME
Fransk skinke gratineret med gruyère, spejlæg
120,-

STEAK SANDWICH
Grillet filet af krogmodnet højreb, 3 slags løg og estragonmayonaise
160,-

HAMBURGER AU BACON
Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
150,-

 

OMELETTES
omeletter

 

OMELETTE AU JAMBON ET AU FROMAGE
Omelet med bayonneskinke og gruyére
130,-

OMELETTE AU ÉPINARDS ET AU CHÈVRE
Omelet med spinat og gedeost
130,-

 

LES FROMAGES
oste

 

ASSIETTE DE FROMAGE
Udvalg af oste
140,-

SÉLECTION DE FROMAGES
Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

 

DESSERTS
dessert

 

MILLE-FEUILLES AUX FRAISES
‘Tusind blade’ med danske jordbær og vaniljecreme
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
Citrontærte med marengs
70,-

MOUSSE AU CHOCOLAT
Chokolademousse med abrikos-kompot
70,-

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk crème brûlée
70,-

Husk, at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert.
Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

 

MENU ENFANTS
børne menu

 

HAMBURGER ENFANT
Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES
Vanilje/jordbær is
30,-