FROKOSTMENU


FORMULE DÉJEUNER
frokosttilbud

 

FORRET & HOVEDRET 200,-

 

ENTRÉES
forret

 

SOUPE CHOU FRISÉ
Grønkålssuppe med hjemmerøget bacon og pocheret æg
70,-

FILET DE FLÉTAN MARINÉ 
Rimmet filet af helleflynder, bergamotte, hønseglace, ristet hasselnød, salturt
70,-

TERRINE FOIE GRAS
Foie gras terrine, løgkompot, smørristet brød
110,- (menutillæg 40,-)

 

PLATS
hovedret

 

BALLOTINE DE CAILLE
Vagtel ballotine, jordskokkepúre, bøgehatte, rosenkål, vindruer, jus
170,-

MOULES FRITES
Blåmuslinger, hvidvin, krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

STEAK FRITES BÉARNAISE
Grillet entrecôte af dansk højreb, haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites
240,- (menutillæg 70,-)

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFE
Tartar rørt med trøffel olie, salat, pommes frites
170,-

POISSON DU JOUR
Dagens fisk
190,- (menutillæg 20,-)

PLAT CHARCUTERIE
Skiver af franske pølser, hjemmelavet terrine, luftørret bayonneskinke, oste, oliven
170,-

LES HUÎTRES
Østers, ‘Fine de Claire’
3 stk 90,- / 6 stk 150,-
(menutillæg 20,-/80,-)

 

DÉJEUNER
frokostretter

 

SALADES
salater

 

SALADE POULET
Kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæsar dressing
130,-

SALADE DE CONFIT DE CANARD
Confiteret and, græskar, beder, grønkål, valnødder, granatæble
130,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
120,-

 

SANDWICHES
sandwich

 

SANDWICH CROQUE MADAME
Fransk skinke gratineret med gruyère, spejlæg
110,-

TARTINE DE RILLETTE DE CANARD
Confiteret and, pommes sauté, dijon sennep, cornichons
140,-

HAMBURGER AU BACON
Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
140,-

 

OMELETTES
omeletter

 

OMELETTE AU JAMBON ET AU FROMAGE 
Omelet med bayonneskinke og gruyére
120,-

OMELETTE AU ÉPINARDS ET AU CHÈVRE
Omelet med spinat og gedeost
120,-

 

LES FROMAGES
oste

 

ASSIETTE DE FROMAGE
Udvalg af oste
120,-

SÉLECTION DE FROMAGES
Saint-Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

 

DESSERTS
dessert

 

TARTE AUX FRUITS DE SAISON
Sæsonens frugttærte, parfait
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
Citrontærte med marengs
70,-

GANACHE AU CHOCOLAT
Chokoladeganache med ribsgelé og ristede hasselnødder
70,-

CRÈME BRÛLÉE
klassisk crème brûlée
60,-

Husk, at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert.
Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

 

MENU ENFANTS
børne menu

 

HAMBURGER ENFANT
Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACES
Vanilje/jordbær is
30,-