French Dining Week 2019


Igen i år deltager Sebastopol i French Dining Week, der i år foregår 9. – 16. juni.

Billetterne skal købes via Dining Weeks side her

Der kan vælges mellem almindelig eller vegetarmenu:

FRENCH DINING WEEK 2019 MENU

3 retters fransk menu inkl. apéritif: 225 kr. (+ billetgebyr 26 kr.)

forret
VOL AU VENT AUX ASPERGES ET LAPIN
Vol au vent, asparges, kanin

***

hovedret
DORADE ENTIÈRE
Urtebagt middelhavsfisk med velsmagende fast, hvidt kød, asparges, gulerødder, oliven, citron og fiskefumé

***

dessert
MILLE-FEULLES AUX FRAISES
‘Tusind blade’, danske jordbær med vaniljecreme

******

VEGETARMENU

3 retters fransk menu inkl. apéritif: 225 kr. (+ billetgebyr 26 kr.)

forret
FÈVEROLES
Sauterede favabønner, saltcitron og olivenolie

***

hovedret

LEGUMES A LA PROVENÇAL
Grillet squash, augergine, hvide og grønne asparges, gulerødder, artiskok, urter, olivenolie og citron

***

dessert
MILLE-FEULLES AUX FRAISES
‘Tusind blade’, danske jordbær med vaniljecreme

 

Køb dine billetter via Dining Weeks side her