Dining Week 2019 på Sebastopol


Sebastopol deltager igen i år i Dining Week, der løber af stablen i vinterferien fra 10. til 17. februar.

Billetterne skal købes via Dining Weeks hjemmeside her.

I kan vælge mellem almindelig menu eller vegetar menu:

DINING WEEK 2019 MENU
3 RETTER 215 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

BISQUE DE CRABE VERT
strandkrabbe bisque, gougères med fyld af taskekrabbe
***
LAPIN Á LA DIJIONNAISE
kanin, majroe, gulerødder, løg, sennepssauce
***
MILLE-FEUILLES AU CHOCOLAT ET A LA NOISETTE
‘tusind blade’, chokolade, ristede hasselnødder
.

VEGETARMENU
3 RETTER 215 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

SOUPE CHOU FRISÉ
grønkålsuppe, pocheret æg
***
HARICOTS BLANCS PROVENCALE
provençalsk bønneret, græskarcreme, savojkål, bolsjebeder
***
MILLE-FEUILLES AU CHOCOLAT ET A LA NOISETTE
‘tusind blade’, chokolade, ristede hasselnødder

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu – der skal minimum bestilles 2 vegetarkuverter.

VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Fentimans Conniesseur Tonic & Tanqeray Orange Sevilla