AFTENMENU


FORMULE

 

FORRET & HOVEDRET kr. 220,-
FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 280,-

 

ENTRÉES
forretter

 

SOUPE CHOU FRISÉ
Grønkålssuppe med hjemmerøget bacon og pocheret æg
70,-

FILET DE FLÉTAN MARINÉ 
Rimmet filet af helleflynder, bergamotte, hønseglace, ristet hasselnød, salturt
70,-

TERRINE FOIE GRAS
Foie gras terrine, løgkompot, smørristet brød
110,-
(menutillæg 40,-)

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
70,-

PLATS
hovedretter

 

BALLOTINE DE CAILLE
Vagtel ballotine, jordskokkepúre, bøgehatte, rosenkål, vindruer, jus
170

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFE
Tartar rørt med trøffel olie, salat, pommes frites
170,-

CASSOULET
Klassisk fransk vinterret med bønner, confiteret andelår, sprængt svinekød, hjemmelavede pølser, gulerod, krydderurter
170,-

POISSON DU JOUR
Dagens fisk
190,- (menutillæg 20,-)

MOULES FRITES
Blåmuslinger, hvidvin, krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE
Grillet filet eller entrecôte af dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites
240,-
(menutillæg 70,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.

LES HUÎTRES
Østers, ‘Fine de Claire’
3 stk 90,- / 6 stk 150,-
(menutillæg 20,-/80,-)

 

CAFÈ
diverse retter

 

SALADE DE CONFIT DE CANARD
Confiteret and, græskar, beder, grønkål, valnødder, granatæble
130,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
120,-

HAMBURGER AU BACON
Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
140,-

 

LES FROMAGES
oste

 

ASSIETTE DE FROMAGE
Udvalg af oste
120,-

SÉLECTION DE FROMAGES
Saint – Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

 

DESSERTS
dessert

 

TARTE AUX FRUITS DE SAISON
Sæsonens frugttærte, parfait
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
Citrontærte med marengs
70,-

GANACHE AU CHOCOLAT
Chokoladeganache med ribsgelé og ristede hasselnødder
70,-

CRÈME BRÛLÉE
klassisk crème brûlée
60,-

Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

 

MENU DES ENFANTS
børnemenu

 

HAMBURGER ENFANT
Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACE
Vanilje/jordbær is
30,-