AFTENMENU


FORMULE

FORRET & HOVEDRET kr. 220,-
FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 280,-

ENTRÉES
forretter

LES HUÎTRES
østers, ‘Roumégous Spéciale’, naturel
3 stk. 90,- / 6 stk. 150,-
(menutillæg 20/80)

SOUPE AU CHOU KALE ET OEUFS
grønkålssuppe, hjemmerøget bacon, æg
70,-

GIGOT D’AGNEAU FUMÉ
hjemmerøget lammekølle, vindruer, valnød, selleri, æble
70,-

LE POISSON D’APÉRITIF D’AUJOURD’HUI
dagens fiskeforret
70,-

FOIE GRAS GRILLÉ
stegt foie gras, syltet løg, pain d’épice
110,-
(menutillæg 40,-)

SALADE AU CHÈVRE CHAUD
gedeost, salat, oliven
70,-

PLATS
hovedretter

CASSOULET
klassisk fransk ret med svinekød, lammekød, andekød, bagt med bønner, urter
170

POITRINE DE PORC GLACÉ
glaseret svinebryst, æbler, svesker, syltet skalotteløg rosmarin sauce
170,-

POISSON DU JOUR
dagens fisk
190,- (menutillæg 20,-)

MOULES FRITES
blåmuslinger, hvidvin, krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

STEAK FRITES BÉARNAISE
vælg grillet filet eller entrecôte, af velhængt dansk højreb, haritcot verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites
220,- (menutillæg 50,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.

LES FROMAGES
oste

i menu kan dessert erstattes af 2 slags oste

OVALIE CENDRÉ
gedemælks ost fra Corrèze
40,-

CANTAL ENTRE DEUX
fast komælksost fra Cantal
40,-

FOURME D’AMBERT
cremet blåskimmelost fra Auvergne
40,-

MÜNSTER
rødkit ost fra Alsace
40,-

SAINT – MARCELLIN
komælksost fra Rhône-Alpes
40,-

ASSIETTE DE FROMAGE
ostetallerken
120,-

DESSERTS
dessert

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
citrontærte, marengs
60,-

TARTE TATIN
klassisk fransk æbletærte, sveske/kanel parfait
60,-

MOUSSE AU CHOCOLAT
chokolade mousse, kandiserede hasselnødder, orangesirup
60,-

CRÈME BRÛLÉE
klassisk crème brûlée
60,-

Husk at, vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt

CAFÉ
diverse retter

SALADE POULET
kyllingebryst, romainesalat, croûtons, oliven, parmesan, cæcar dressing
130,-

SALADE PAYSANNE
bayonne skinke, bagte rodfrugter, æg, bagt løg, fourme d’ambert, valnød
130,-

HAMBURGER AU POULET
Sebastopols kyllinghamburger, bacon, løgkompot, tomat, pommes frites
140,-

HAMBURGER BOEUF ET BACON
Sebastopols hamburger, ost, bacon, pommes frites
140,-