AFTENMENU


FORMULE

 

FORRET & HOVEDRET kr. 220,-

FORRET & HOVEDRET & DESSERT kr. 280,-

ENTRÉES
forretter

BULOTS AU AîOLI
Havsnegle med hvidløgsmayonaise
70,-

TERRINE AU FOIE DE CANARD
Indbagt terrine med andelever og kyllingehjerte
70,-

TERRINE FOIE GRAS
Foie gras terrine, løgkompot, smørristet brød
110,-
(menutillæg 40,-)

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
70,-

PLATS
hovedretter

COQ AU RIESLING
Unghane braiseret i hvidvin med svampe, bacon og perleløg
170,-

STEAK TARTARE DE L’HUILE DE TRUFFE
Tartar rørt med trøffel olie, salat, pommes frites
170,-

MILLEFEUILLES DE POITRINE D’AGNEAU
‘Tusind lag’ af braiseret lammebryst med confiteret hvidløg, jordskokkepuré, brøndkarse, citron og ramsløg
170,-

POISSON DU JOUR
Dagens fisk
190,-
(menutillæg 20,-)

MOULES FRITES
Blåmuslinger, hvidvin, krydderurter, pommes frites, aïoli
170,-

STEAK FRITES SAUCE BÉARNAISE
Grillet filet eller entrecôte af dansk højreb med haritcots verts, sauce béarnaise, pommes frites
240,-
(menutillæg 70,-)

Vores højreb hænger til modning hos vores slagter i 3 uger. For at få den bedste smag frem, tilberedes og serveres højrebet med fedtkant, som du selv skærer fra ved bordet.

LES HUÎTRES
Østers, ‘Fine de Claire’
3 stk 90,- / 6 stk 150,-
(menutillæg 20,-/80,-)

CAFÈ
diverse retter

SALADE AU FOIE ET AUX COEURS
Salater, æg, andelever, kyllingelever, confiterede kyllingehjerter, bacon, løg og pommes rösti
130,-

SALADE CHÈVRE CHAUD
Croûtons gratineret med gedeost, salat, oliven
120,-

HAMBURGER AU BACON
Sebastopols hamburger med ost, bacon, pommes frites
140,-

LES FROMAGES
oste

ASSIETTE DE FROMAGE
Udvalg af oste
120,-

SÉLECTION DE FROMAGES
Saint – Marcellin, Beaufort, Roquefort, Pouligny-Saint-Pierre, Münster
40,-/stk.

DESSERTS
dessert

BAGATELLE À LA RHUBARBE
Rabarber trifli
70,-

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
Citrontærte med marengs
70,-

GANACHE AU CHOCOLAT
Chokoladeganache med ribsgelé og ristede hasselnødder
70,-

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk crème brûlée
60,-

Husk at vi har fantastiske dessertvine, der passer fremragende til din dessert. Vælg Banyuls til chokolade og créme brûlée – Beaumes de Venise til bær og frugt.

MENU DES ENFANTS
børnemenu

HAMBURGER ENFANT
Vælg mellem kyllingebryst eller bøf
80,-

GLACE
Vanilje/jordbær is
30,-