Adidas Ultra Boost Black


Adidas Ultra Boost Black Tilbud

Se den nye kollektion fra Adidas Ultra Boost Black, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Parret er langt fra de eneste, som ønsker at bruge mere tid sammen, Mere end hver fjerde dansker i alderen 30 adidas ultra boost black til 39 år drømmer om at få mere tid med familien i 2019, Det viser en undersøgelse lavet af Wilke for avisen.dk Blandt de danskere var Josefine og Emil, som gerne ville ud og rejse og være mere sammen alle sammen, Den drøm kunne fint passe sammen med deres virksomhed, som de kan drive alle steder med internet, Men de kunne ikke helt finde den rigtige måde at opfylde drømmen på..

Skulle de leje huse og hytter gennem Airbnb og flytte fra sted til sted? Den mulighed skød de ned, for det ville være for stor en omvæltning for børnene hele tiden at skifte hjem, Og så er der også lige det med risikoen for at ødelægge andre menneskers ting, når man flytter ind med to små tornadoer, De kunne ikke rigtig se, hvordan det skulle hænge sammen, Lige indtil de en aften gik en tur på stranden i Rågeleje, Det var mødet med adidas ultra boost black et ældre ægtepar, der satte bustankerne i gang hos Josefine og Emil Ekstrand..

De var ude og gå en aftentur på stranden i Rågeleje i Nordsjælland, da de kom forbi et par, Manden og kvinden sad ved siden af en brun autocamper og skålede adidas ultra boost black i rosé, Der var noget ved dem, som fik Emil til at gå hen og sige ’dav’, og de faldt i snak, Josefine Ekstrand, 34 år, cand.design fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole, Emil Ekstrand, 34 år, uddannet kropsterapeut og mekaniker, Sammen ejer og driver de virksomheden LEOLEO, Følg med i buseventyret på Instagram: @leoleojournal.

Ægteparret fortalte om, hvordan de havde rejst verden rundt i autocamper sammen med deres børn. De havde haft masser frihed og tid sammen. - Efter vi havde snakket med dem, havde vi det bare sådan, at ”wow, det er det her, vi skal”. Det gav så meget mening. Vi ville både kunne rejse og være sammen, uden vi hele tiden skulle flytte ud af ét hus og ind i et nyt, siger Josefine Ekstrand. Der findes ikke tal på, hvor mange danskere, der bor i en bus. Og hverken Josefine eller Emil Ekstrand har prøvet at bo i en bus før eller været særlig meget på camping for den sags skyld – og ingen af dem havde stort kørekort til at måtte køre en bus. Men den slags detaljer kunne løses.

Da de fandt en gammel militærbus fra 1963 i Sverige, købte de den for godt 20.000 kroner, Emil Ekstrand gik i gang med at tage adidas ultra boost black det store kørekort, og samtidig gik parret i gang med at forvandle veteranbussen til deres kommende hjem, Cirka 20 kvadratmeter stor er bussen indvendigt, Derfor har familien virkelig skulle tænke i smarte løsninger for at kunne presse et helt børnefamilieliv ind i den, Alle deres ting i den treværelses lejlighed på Nørrebro i København skulle vurderes hårdt og kontant, Kun det vigtigste kunne få lov at komme ind i bussen..

- Vi vil det her så meget, så hvis jeg skal leve med kun at have to skjorter de næste to år, så gør jeg gerne det. Jeg vil hellere leve med kun de to skjorter, end jeg vil fortryde, at jeg ikke fulgte den her drøm, siger Emil Ekstrand. Parret har stort set lavet alt om i bussen, så den passer til dem og børnene. Og den proces har været én lang læring. For eksempel forelskede Emil Ekstrand sig i nogle klassiske, tunge trægulve og tænkte, at det ville passe perfekt ind i deres nye bushjem. Men når du tager nogle meget tunge gulvbrædder og putter ind i en gammel militærbus, så får bussen pludselig svært ved at trække vægten. Og så måtte de vinke farvel til deres drømmegulv.

I stedet har de lagt et lyst finergulv, som passer godt med resten af de møbler, parret har bygget selv, Isolering i bussen skulle de ikke tænke på, for det havde den allerede, Bagerst i bussen er børneværelset, hvor Hilma og Leopold har hver sin seng ovenpå et smart skuffemodul, som Josefine og Emil Ekstrand selv har lavet, Her har ungerne deres legesager og tøj, ligesom der er små skabe oppe ved loftet, Derudover er der i bussen det, som man i et almindeligt hus ville kalde et køkken-alrum, I bussen adidas ultra boost black er det nærmere et køkken-stue-soveværelse-bilsæde-rum, Der var allerede et køkken i bussen, da de købte den, men det er revet ud og erstattet med et delvist selvbygget køkken..

Derudover er der et bord, som kan klappes op, et hjemmelavet legekøkken og en hjemmebygget seng, hvor forældrene sover, Forrest er de fire sæder og rat i højre side, fordi man i Sverige stadig kørte i venstre side, da bussen adidas ultra boost black blev lavet, Og så er der ikke mere, Heller ikke toilet og bad, De fleste småbørnsforældre ville nok få sved på panden ved tanken om ikke at have et ordentligt toilet og bad, men det har Josefine og Emil Ekstrand en løsning på: Porta Potty, Et bærbart toilet, du kan have stående inde i et skab og tage ud, når det skal bruges..