Adidas Sweatshirts


Adidas Sweatshirts Tilbud

Se den nye kollektion fra Adidas Sweatshirts, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

De kunne godt se, at hun ikke så helt ny ud, Det 70 tons tunge stålskib vuggede i den svenske skærgård, da Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé første gang gik ombord i oktober 2017, Målet for familiens seneste rejse havde været at sejle Jorden rundt med Havana i programserien 'Kurs mod fjerne kyster', Nu var en ny drøm opstået, som de kunne se, at det adidas sweatshirts svenske stålskib Wallenberg kunne indfri, Det var det helt rigtige skib til den ekspedition, de ville ud på, På flere måder viste det sig dog også at være "et virkelig dårligt køb"..

Drømmen om at sejle nordpå havde rumsteret i familien i mange år, Undervejs på jordomsejlingen med Havana havde de besluttet, at "næste gang, de skulle sejle ud, skulle det være til et sted, hvor man skulle have sweater på", Den tanke udviklede sig til et mål om at sejle til det nordligst beboede område: Øgruppen Svalbard, der ligger helt oppe ved Polarisen, Det eventyr er familien nu taget afsted imod i programserien 'Kurs mod nord', Et eventyr, der har krævet et nyt adidas sweatshirts skib, der kan sejle gennem is, og som har plads til hele familien, der med to svigerdøtre og et barnebarn er vokset fra fem til otte siden jordomsejlingen..

- Vi skal nordpå, fordi det er helt ukendte farvande for os, Samtidig vil vi gerne op og se på, hvad det er for en verden, vi er ved at efterlade til de kommende generationer, siger Mikkel Beha Erichsen, Svalbard er normalt kendt for polarkulde, isbjørne og et isdækket hav, På grund af markante temperaturstigninger er øgruppen dog de senere år blevet central i diskussionen om klimaforandringer, Når familien rejser nordpå, er ruten fastlagt, Det betyder dog ikke, at alt er planlagt, - Eventyret er at bevæge sig ud i en verden, hvor man ikke nødvendigvis ved, hvad man skal møde, fordi eventyret i sagens natur er det uforudsigelige, Det, man ikke vidste skulle ske, Verdener, man måske ikke vidste fandtes, siger Mikkel adidas sweatshirts Beha Erichsen..

Læs det store portrætinterview med Mikkel Beha Erichsen her: Med kursen mod Svalbard kommer familien forbi dybe fjorde, lodrette klippevægge og videre op til de store gletsjere i det kolde farvand, hvor kaskelothvaler og spækhuggere holder til. Med sine mange års erfaring som skipper ved Mikkel Beha Erichsen, at de skal begå sig på et af de mest barske farvande i verden. - Det er på mange måder mere kompliceret at sejle på de kanter, end det er at sejle i 30 grader ved ækvator. Hvis skibet synker, eller du falder i vandet, har du meget kort tid til at blive fundet i live igen, siger han.

Se ruten fra København til Svalbard her: For at drømmen skulle blive til virkelighed, var familien fast besluttet på at finde et skib bygget af stål eller aluminium, Andre har sejlet i de farvande i glasfiberskibe og gjort det med held, så Havanas glasfiberskrog kunne nok godt holde til det, Men hvis de skulle støde mod isflager, ville de have, at skibet adidas sweatshirts var stærkere, Derfor har Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé de senere år været på udkig efter det rette skib, Og da det svenske søredningsskib Wallenberg dukkede op, var de ikke i tvivl..

Det var lige akkurat dét, de havde drømt om. Et skrog af stål, en kraftigere motor og plads nok til hele familien. - Den var sød og smuk, og vi blev helt forelsket, siger Mikkel Beha Erichsen. Den helt store forskel og det, familien især skal vænne sig til, er, at skibet ikke har en mast, men udelukkende er et motorskib. Fakta om Wallenberg: Når man køber et ældre skib, ligger der mange timers arbejde forude for at gøre det sejlklar. Det ved Mikkel Beha Erichsen, efter han har sejlet med både Havana og sin fars skib, Nordkaperen.

At han skulle bo og arbejde på Wallenberg i syv måneder i Strandby Havn i Nordjylland, havde han dog ikke forudset, da familien købte skibet, Da de fik skibet på land, viste det sig nemlig, at en stor del af bundpladerne skulle skiftes - og flere overraskelser kom til løbende under arbejdet, - Wallenberg er virkelig et dårligt køb på mange måder, Vi kunne have købt meget mere fornuftigt ved adidas sweatshirts at investere i et nyere skib med vedligeholdelsesprogram, Så havde vi undgået de overraskelser, Men den var skøn og lignede et Rasmus Klump-skib, siger Mikkel Beha Erichsen..

Derfor er han i dag stadig ikke i tvivl om, at Wallenberg er det rigtige skib til ekspeditionen mod nord, Se første afsnit af adidas sweatshirts 'Kurs mod nord' allerede nu på TV 2 PLAY og mandag klokken 20.00 på TV 2..