Adidas Hættetrøjer Til Piger


Adidas Hættetrøjer Til Piger Tilbud

Se den nye kollektion fra Adidas Hættetrøjer Til Piger, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Al kommunikation i byen foregår nemlig på kinesisk – uden undtagelse, Og det kan godt være lidt overvældende, når man ikke selv taler et ord kinesisk, Hun følte sig magtesløs, Hun var for eksempel nødt til at bede sine kinesiske kollegaer om hjælp til selv de mindste praktiske ting som at åbne en bankkonto, få styr på sin lejlighedskontrakt og få internettet til at virke, – Det var virkelig svært for mig, da jeg er et totalt ordensmenneske, Jeg havde svært ved ikke selv at være i kontrol over mit liv og min adidas hættetrøjer til piger hverdag, forklarer Camilla Amalie..

Hun ville ønske, hun havde lært sproget bedre, fordi det ville have gjort mange af de små ting i hverdagen lettere, Det tog tid for hende at finde sig til rette i de nye og meget anderledes omgivelser, Kommunikationsbarrieren var én ting, men også hverdagsrytmen krævede tilvænning, Camilla Amalie von Scholten kendte ikke et øje i millionbyen, Selvom hun syntes, Bejing var spændende, var hun pludselig adidas hættetrøjer til piger også meget langt hjemmefra, og hun følte sig meget alene i starten, Derfor brugte hun al sin energi på sit nye job, hvor hun skulle designe tøj til kineserne i en helt anden stil end den minimalistiske nordiske, hun kendte hjemmefra, Nu skulle der i stedet fuld knald på farver, pels og luksuriøse materialer..

– Jeg levede og åndede for mit job, adidas hættetrøjer til piger hvor jeg heldigvis fik en masse fantastiske kollegaer fra hele verden, Mit arbejde blev hurtigt hele mit liv, min familie og mine venner, forklarer hun, Om morgenen stod hun op og tog på arbejde, hvor hun knoklede til sent om aftenen, De fleste dage kunne klokken sagtens blive 19-20, før hun satte den sidste streg i sine designs, Hverdagen i Danmark slutter som oftest med, at kollegaerne tager hver til sit, men det, erfarede Camilla Amalie hurtigt, ikke var tilfældet i Beijing..

Efter en lang arbejdsdag var det nærmere reglen end undtagelsen, at kollegaerne sluttede dagen af på restaurant eller bar. Noget, der krævede tilvænning, men som Camilla Amalie lærte at holde af med tiden. – Det var rigtig hyggeligt at slutte dagen på den måde. Det gav et stærkt sammenhold blandt kollegaerne, fortæller Camilla Amalie. Selvom Camilla Amalie med tiden fik mange kinesiske venner, var det yderst sjældent, at hun fik et indblik i, hvordan de boede i privaten. Kun én gang har hun prøvet at blive inviteret med indenfor hos en veninde. Det var til kinesisk nytår, hvor der er tradition for at samle familie og venner hjemme hos sig selv.

Hendes veninde var 24 år og boede ligesom mange andre kinesere sammen med både sine forældre og bedsteforældre, Deres hjem var indrettet helt adidas hættetrøjer til piger simpelt med få møbler i mørke farver, og der var langt til Camilla Amalie von Scholtens forestilling om en hjemlig indretning, – Jeg var meget overrasket over at se, hvordan hun boede, fordi det var så langt fra et hyggeligt dansk hjem, fortæller Camilla Amalie og fortsætter, – Beijing har givet mig en bedre forståelse for andre mennesker, og jeg er blevet bedre til at acceptere vores forskelligheder, forklarer Camilla Amalie..

Opholdet i Beijing har ikke kun budt på spændende møder med kineserne og deres kultur. En enkelt dansker har også fået Camilla Amalie von Scholten til at spærre øjnene op. Til en gallafest på den danske ambassade mødte hun en mand ved navn Andreas, som hun efterfølgende blev kærester med. På det tidspunkt havde hun været i Beijing i seks måneder. Afskeden med singlelivet betød dog ikke, at eventyrlysten forsvandt. Tværtimod. Siden de mødtes i Beijing, hvor de også blev gift, har de boet sammen i Shanghai, Hong Kong og har nu slået sig ned i Singapore. De er slet ikke færdige med at udforske Asien endnu.

Parret har besøgt uudforskede strande på Phu Quoc Island i Vietnam, studeret de små detaljer i det storslåede tempel Angkor Wat i Cambodija og været på weekendtur til Perhentian-øerne i Malaysia for at snorkle med farverige fisk, I dag er det ni år siden, at Camilla Amalie von Scholten forlod København, og der er ikke planer om at flytte hjem, – Asien har så meget mere at byde på, så selvom savnet til dem derhjemme er det sværeste ved adidas hættetrøjer til piger at bo herude, har vi ikke travlt med at flytte hjem til Danmark, forklarer hun..

Camilla Amalie von Scholten har aldrig fortrudt, at hun forlod de trygge rammer i Danmark og rejste ud i verden på egen hånd, Det har givet hende uendelig mange oplevelser, hun aldrig ville have fået i Danmark, – adidas hættetrøjer til piger At skulle omstille sig til at bo i nye omgivelser med nye venner, nyt arbejde og en ny kultur har været en kæmpe udfordring, som kun har gjort mig stærkere, forklarer hun..