Adidas Dr Adams


Adidas Dr Adams Tilbud

Se den nye kollektion fra Adidas Dr Adams, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Indtil da vil hun gøre alt, hvad hun kan for at udleve så mange af sine drømme som muligt, Og dem er der mange af, Når kursuskatalogerne fra FOF eller Folkeuniversitet dumper ind ad døren i Lizl Rand hjem i Birkerød, klistrer hun katalogerne til med gule labels, for der er stadig så mange ting, hun gerne vil, – Jeg synes, det hele lyder spændende, Jeg vil gerne lære at male, og tænk engang at læse filosofi på universitetet, drømmer hun, Det er nemlig én af de store fordele ved at være adidas dr adams midt i livet ifølge Lizl Rand, Med en voksen datter på 24 år, er der ikke længere nogen, der kræver hendes tid og opmærksomhed på samme måde, så hun har mere tid til at udfolde sine interesser – og opdage nye..

– Når du er yngre og har fuld gang i hamsterhjulet med børn, familie og karriere, er du mere begrænset i dit udsyn, men med alderen bliver livet bare større og større, og du kan zoome ind på nogle helt andre ting, fortæller hun, Noget andet er også sket, Hvor Lizl Rand tidligere har tænkt, at hun havde masser af tid foran sig, og hun nok skulle nå alt det, hun gerne ville, har hun i adidas dr adams dag fået en følelse af, at der ikke nødvendigvis er en i morgen eller om fem år, – Det er ikke fordi, jeg føler, jeg skal dø i morgen, men jeg har alligevel fået en følelse af, at: ’Hey, hvis jeg ikke gør de her ting nu, så når jeg det måske ikke,’ forklarer hun..

Det var en af grundene til, at hun i januar troppede op i Strandvejskirken i Humlebæk til sin første øvetid med Nordsjællands Gospelkor, Det var også medvirkende til, at hun sammen med sin kæreste besluttede sig for at lære at sejle i havkajak, For at kunne det, skulle de kunne svømme 600 meter, og så måtte Lizl Rand en tur forbi den lokale svømmehal først, – Jeg har adidas dr adams altid hadet svømmehaller og har ikke sat mine ben i sådan en, siden jeg var barn, men jeg har fandt ud af, at svømning er en fed motionsform, fortæller Lizl Rand..

Så nu går hun på et svømmehold hver onsdag aften sammen med en masse andre ’gamle damer i blomstrede badedragter’. En rapport fra SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd viser, at danske ældre dyrker markant mere motion i dag end tidligere, da de generelt har fået et bedre helbred. Der er bestemt heller ingen vaklen på Lizl Rands svømmehold, hvor de lærer at svømme crawl og dykke efter ringe på bunden af bassinet. Og dét er sjovt, synes Lizl Rand, der med alderen også har lært at lege meget mere.

– Når instruktøren står og kaster små ringe i vandet, som vi skal dykke efter, er jeg lige som en lille hund og kaster mig ned under vandet, fortæller hun adidas dr adams og skraldgriner, Det er ikke til at mærke på hende, at hun har et tætpakket program for dagen med klienter og undervisning, Hun er afslappet, giver sig god tid og griner meget, Humor spiller nemlig en stor rolle i hendes liv – især i forhold til at acceptere, at hun ikke er ung længere, For nylig stod hun på gulvet til en dansetræning sammen med flok kvinder på sin egen alder, De var i gang med at lære en serie med en række hotte dansemoves, mens Pussycat Dolls blæste ud af højttalerne med omkvædet "Don’t cha wish your girlfriend was hot like me"?.

Lizl Rand kiggede op og så sig selv i spejlet svedigt dansende og prustende sammen med de andre midaldrende kvinder og kunne ikke lade være med at skrige af grin. – Den der ironi … Jeg var hot og svedig, men ikke på den der lækre musikvideoagtige måde. Jeg var bare flad af grin, fortæller Lizl Rand og griner lidt endnu, inden hun fortsætter: – Jeg bruger generelt humor rigtig meget, for det hjælper at kunne grine af tingene. Jeg ser nogle gange mig selv som en karikaturtegning af den midaldrende kvinde, forklarer hun.

Fra hjørnet af stuen kommer en høj snorkelyd, Det er Lizl Rands bedste ven, Sally, hendes ti år gamle, sorte labrador, – Hun er midt i 80’erne omregnet i hunde-år, så vi er blevet to gamle damer, der tøffer afsted på stierne herude, siger Lizl Rand og sender hunden et kærligt blik, Sally-dyret, som hun kalder den, har fået gigt, så den kan ikke gå så langt længere, Derfor har Lizl ofte en lille trækvogn med, som hun ruller den hjem i, når benene ikke kan mere, Det fungerer adidas dr adams fint, selvom hunden ikke altid synes, det er supersjovt..

– Jeg tror, hun er pinlig berørt, Jeg har forsøgt at forklare, at sådan er det også for de tobenede, der skal adidas dr adams bruge briller, stok og høreapparater, Det handler om at finde hjælpemidler, så man ikke er alt for begrænset, fortæller hun med et skævt smil, Lizl Rand lader sig i hvert fald ikke at slå ud af sin alder, Hun fylder 51 år til sommer og har for længst givet slip på den identitet, hvor hun var yngre, Nu er hun i 50’erne, og det er helt ok, – Jeg tror vitterligt, at vi som mennesker er de samme indeni, som vi hele tiden har været, Det er bare vores skal, der bliver ældre, afslutter hun..